Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth Zsófii kérdése:

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van 1 barátom 1 éve, lassan már élettársam mert szinte minden nap együtt vagyunk (lehet ez okozza ezt a sok problémát köztünk) a probléma pedig az, hogy nem érzem magam nőnek mellette. Az elején olyan tökéletes volt minden szerettük egymást én meg most is szeretem őt de én érzem hogy ő már nem annyira. Mindentől el tilt nem mozdulhatok ki a barátnőimmel 1 percre sem mert rettegnem kell mikor hív fel és ordibalja le a fejem hogy miért nem megyek haza. De nem csak ezért mindenért morog. Semmit nem kérhetek tőle múlt héten mondtam neki hogy nagyon meg kívántam a Mekit hogy ha lesz időnk fel mehetnénk egyet mekizni,erre ő ezért is kiabált velem hogy milyen elvárásaim vannak de ő viszont minden nap ott van a haverjaival de engem egyszer se vinne nem hogy mekizni SEHOVA. Hazajovok 8 óra munka után azért is kapok hogy mi az hogy én este 9kor már álmos vagyok. Egyszerűen nem tudom mit csináljak mert szeretem őt de már lelkileg nem bírom :(
2019. márc. 8. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon éretlen a viselkedése... Gondolkozz el,hogy miért csinálod ezt magaddal? Nem kell sok idő, és totál leépülsz. :( A helyedben otthagynám.
2019. márc. 9. 05:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem látunk bele a kapcsolatba.2 -3dolgot írtál ami téged zavar.Jó tulajdonságait nem említed.Rólad sem tudunk semmit.A barátodat mi zavarja benned?
2019. márc. 9. 06:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Zsófi egy bántalmazó kapcsolatban élsz, lépj ki belőle. Nemcsak . a fizikai bántalmazás számít bántalmazásnak, hanem a lelki terror is.
2019. márc. 9. 08:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát jó tulajdonság...nem nagyon van. Annyi, hogy egyszer 1 hónapban rá jön a szeretet hiány akkor olelget, becézget de ez is olyan 20 percig tart utána újra jön az oltogatás stb...neki olyan nagy problémája nincs velem annyi hogy állandóan ő jön hozzám én pedig egyszer 1 hónapban elmegyek hozzá egyszer-kétszer de ez is azért van mert edesanyammal élek ketten este jár haza a munkából nem bírtam magamnak meg engedni hogy én náluk a jó melegbe anyu meg jöjjön haza a hideg házra és utána fűtsön be de ezt ő nem bírta /bírja fel fogni...
2019. márc. 9. 10:48
 15/15 Rockarc ***** válasza:

Elvisz a lelekedbol egy darabot, meg az eletedbol 1 evet. Tanulopenz. Lepj tovabb, ebbol sose lesz normalis kapcsolat. Minel tovabb benne maradsz, annal rosszabb lesz. A kilepes is.

42F

2019. márc. 9. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!