Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth Zsófii kérdése:

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van 1 barátom 1 éve, lassan már élettársam mert szinte minden nap együtt vagyunk (lehet ez okozza ezt a sok problémát köztünk) a probléma pedig az, hogy nem érzem magam nőnek mellette. Az elején olyan tökéletes volt minden szerettük egymást én meg most is szeretem őt de én érzem hogy ő már nem annyira. Mindentől el tilt nem mozdulhatok ki a barátnőimmel 1 percre sem mert rettegnem kell mikor hív fel és ordibalja le a fejem hogy miért nem megyek haza. De nem csak ezért mindenért morog. Semmit nem kérhetek tőle múlt héten mondtam neki hogy nagyon meg kívántam a Mekit hogy ha lesz időnk fel mehetnénk egyet mekizni,erre ő ezért is kiabált velem hogy milyen elvárásaim vannak de ő viszont minden nap ott van a haverjaival de engem egyszer se vinne nem hogy mekizni SEHOVA. Hazajovok 8 óra munka után azért is kapok hogy mi az hogy én este 9kor már álmos vagyok. Egyszerűen nem tudom mit csináljak mert szeretem őt de már lelkileg nem bírom :(
2019. márc. 8. 23:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Nárcisztikus faxszal vagy együtt. Jó étvágyat hozzá. Kicsit nyers, kicsit ízetlen, de magyar.
2019. márc. 9. 00:00
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Én már páros lábbal rugtam volna ki az első ilyen ő mehet te meg nem dolognál..

40N

2019. márc. 9. 00:09
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy bántalmazo kapcsolat.

Eltilt dolgoktól, folyamatosan mindenért te vagy a hibás stbstb.

Szabadulj meg tőle mihamarabb!

Különben teljesen le fog építeni mentálisan.

Ezt szeretnéd?

Tedd fel magadnak a kérdést!

Ha kidobtad, majd jön a megvaltozom blabla blablabla.

Nem fog.

Lépj!

2019. márc. 9. 00:39
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Hallgas az előzőre,én anno nem léptem időbe,jo pár korházlátogatást nyertem,és jo pár év zaklatást,cirkuszt,aztán sikerült kilépnem megszabadulnom a pszichopata exemtől,azota az első jelekre ugrok. Innen nincs messze h bántalmazzon fizikálisan is. Lépj.

40N

2019. márc. 9. 00:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő azt hiszi hogy tökéletes ha ki dobnám akkor is én lennék a rossz, a hisztis....mindenkinek engem állítana be rossznak.
2019. márc. 9. 00:49
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

kuka.

és ne keress kifogást.

azért, mert hisztisnek fog nevezni, örökre együtt maradsz egy bántalmazó emberrel?

akkor nálad sincs valami rendben. menj orvoshoz.

2019. márc. 9. 01:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez kamu kérdés, ilyen nem létezhet :D
2019. márc. 9. 01:35
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem azért nem szakítok vele mert hisztisnek nevez azért még ilyen le süllyedt szinten nem vagyok :D csak bele gondolok a jövőbe is...ha mással látnám az fájna de így még ez a viselkedés fáj. Áhhh.....
2019. márc. 9. 01:43
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Hogy képzeled, hogy elmennél a Mekibe, micsoda nagyzolás!

Viccet félre téve, menekülj, amíg nem késő. A csávó egy kontrollmániás bántalmazó kötsög. Addig örülj, amíg nem ver... nagyon gyorsan hagyd ott a p..ba, mielőtt teljesen tönkreteszi az életed.

2019. márc. 9. 02:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, ha nem változtat a viselkedésén sürgősen, akkor szakitasz vele.Ne hagyd hogy uralkodjon rajtad, ő meg azt csinál amit akar. Amúgy én dobnám, ennek nem lesz jó vége.
2019. márc. 9. 05:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!