Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam békén inkább?
Nagyon tetszik egy fiú, ő egy másik városban lakik, de én is arra az egyetemre fogok menni, mint ahova most ő jár, bár nem ugyanarra a szakra. Sokáig nem mertem lépni irányába, valami olyan dolgot akartam, amire biztosan reagál, és végre elkezdhetünk beszélgetni, mert eddig csak lájkolgatott meg bekövetett itt-ott. Ezért lefényképeztem neki egy egyedi, saját kezűleg készített ajándékot, amely utal arra a 2 dologra, ami iránt ő érdeklődik. Megköszönte és meg is dicsérte, aztán még ő kezdett el érdeklődni felőlem, hogy mi a helyzet, kérdezősködött meg én is, szóval tök jót elbeszélgettünk, majd mondta hogy most mennie kell és reméli h bejutok az egyetemre. Megtudtam tőle hogy lefoglalja eléggé az egyetem. Azóta nem írt. Szerintetek nem érdeklem úgy vagy valahogy írjak még rá? Amúgy csak látásból ismerjük egymást, de mindig lájkol nekem.
18/L
Miért lenne nyámnyila attól, hogy udvariasan válaszol, és nem nyomul rá egyből egy csajra, aki ráírt 3 mondatot? Ha a csaj akar valamit, lépjen ő.
Te már megtetted az első eléggé egyértelmű lépést felé. Most nála pattog a labda.
Hagyjd békén, tényleg, mert innentől nincs értelme tovább nyomulnod, csak sérülhet az önbecsülésed!
Ha érdekled, érik benne a dolog, és tuti, hogy jelentkezni fog - ha hónapok múlva is, de akkor legalább biztos lesz magában.
Velem is így volt. Nagyon tetszett egy pasi, követésre raktam, és ezt közöltem is vele (mármint, hogy tetszenek a megosztásai). Néhány mondatot beszéltünk, még jobban megtetszett. Gondoltam várok, mert nem vagyok a női kezdeményezés híve. Eltelt 3 és fél hónap, már tovább is léptem, mikor rám írt elég határozottan: a "szia hogy vagy?" után rögtön a tárgyra tért, hogy lenne-e kedvem talizni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!