Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a személyi edzőmbe. Próbálkozhatok nála vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és elég hülyén hangzik de belezúgtam a személyi edzőmbe :D 8 hónapja járok hozzá edzésre. Rengeteget beszélgetünk és sok közös vonásunk van, illetve az érdeklődési körünkben is van közös. Adtam neki ajándékokat (pl. szülinapra) és egyszer egy öleléssel és egy arcra puszival köszönte meg :) Amúgy ő 28 éves én meg 19. Nemrég adott nyári munkát a vállalkozásánál és együtt fogunk dolgozni, aminek nagyon örültem :)
2017. jún. 6. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Hagyjad. Egyrészt idős hozzád. Másrészt gondolom kisportolt, vonzó teste és rengeteg önbizalma van és nem te vagy az egyetlen nőnemű akit edz. Sejtheted, hogy nem csak a teremben kerül közelebb néhányukhoz. Kíméld mg magad egy csalódástól.
2017. jún. 6. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

azt kihagytad, h. van-e az edzőnek nője, családja?

szerintem is hagyd, ugyan mit akarna egy 19 évestől?

teljesen máshol jár az életetek, te még rohadtul fiatal vagy, ő lassan középkorú, családalapítás előtt, v. már van is neki.

válogass a korosztályodból.

2017. jún. 6. 16:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem nős és nincs senkije se. Furcsa a természete, de tökre szeretem :(
2017. jún. 6. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha bejössz neki, akkor úgyis próbálkozni fog. Ha mégsem, akkor elég ciki lesz egész nyáron úgy dolgozni vele, hogy elòtte rámozdultál. Várj még egy kicsit.
2017. jún. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!