Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a "lánybarátomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a "lánybarátomba" akivel le is fekszünk. Neki csak játék én viszont már nem bírom?

Figyelt kérdés

Mindketten fiatalok vagyunk ő még csak 18 én pár évvel idősebb. Összehaverkodtunk, sokat jártunk együtt szórakozni aztán már külön programokra is csak mi ketten, és ő sokszor kifejtette már, hogy neki nem kell komoly kapcsolat. Ugyanakkor azt is mondta már, hogy én ilyen meg olyan helyes vagyok, miért nem találok csajt, velem szeret a legjobban lenni, imád stb... Ebből aztán az is lett, hogy egyszer mikor nálunk voltunk és filmeztünk (amúgy nagyon szép csaj és eleinte össze akartam szedni de aztán kiderült hogy ő nem akar kapcsolatot) elkezdett bújni csókolgatni aztán smároltunk és végül lecumizott. Utána én is kényeztettem őt aztán szexeltünk is nem is akár milyet. Ezt nem fejeztük itt be azóta is rendszeresen csináljuk, neki ez teljesen jó így én viszont szerelmes vagyok ez biztos. Folyton csak rá gondolok. Nagyon sok mindenben összeillünk viszont az ő életfelfogása és hanyagsága nagyon nem egyezik az enyémmel. Én rajta kívül 3 lánnyal feküdtem le de mindegyikükkel komoly kapcsolat volt ő viszont már jó pár fiúval és mindegyik komolytalan rövidtávú dolog volt még sosem volt komoly normális kapcsolata. Szerintem egyébként meghülyítette ez a tipikus mai divat, szingliség bulizás pasizás meg, hogy ő annyira szép hogy bárkit megkaphat ezért minek álljon le egyvalakivel? Viszont volt már szerelmes 2x és akkor viszont ő járt rosszul mert nekik nem kellett, azóta ilyen.

Én szánalmasnak tartom az ilyen sebnyalogatást engem is ejtettek már pofára és törték már össze a szívem -de még hogy- és mégis továbbléptek és adok esélyt más normális lányoknak és nem félek a csalódástól meg gubózok be nehogy megint bántás érjen. De biztos csak velem van a baj. A lány már úgy vettem észre valamilyen szinten ragaszkodik hozzám, én azért próbálom tartani magamat mert nem tudja mit érzek. Bár lehet tudja nemtudom. Nemtudom mit tegyek mert ha elmondanám neki, hogy mit érzek, hogy komolyan akarok vele akkor azt is mondanom kéne, hogy vagy ez vagy semmi mert ez nekem így nem megoldható. Ha pedig nem akar velem lenni akkor köztünk ennyi volt, többet nem találkozunk. Ezt pedig nagyon nem akarom mivel valahogy mégis boldog vagyok vele, szeretek vele lenni és a közelében és az élete része akarok lenni továbbra is.

2017. ápr. 6. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, leírtak alapján szerintem ez amolyan barátság extrákkal dolog volt az ő részéről. Ezt nem nevezném szerelemnek megmondom őszintén, mivel részéről csak kaland voltál, de semmi több. Neked viszont nagyon oda van érte a szíved. Sajnos ez olyan, amibe szerintem jobb, ha elfelejted, és úgy tekintessz rá, mint egy egyszerű barát. Mert neki is fontos vagy, de nem akar többet ennél, mivel neki az a felfogása van, hogy az ember egyszer fiatal, az élet minden részét kiakarja használni, bulizni akar, több dolgot felfedezni, 18 évesen ez teljesen normális, még ha ez nem is tetszik. Úgy van vele, hogy majd sok év múlva majd azzal lesz együtt, akit szeret, addig inkább él a mának. Azt javaslom, tedd ezt te is, élj a mának, szórakozz, élvezd az életet amíg lehet, mert te is egyszer vagy fiatal, utána már ezeket nem teheted meg. Neked is majd eljön egyszer az a lány, aki többet akar veled mint barátságot, de nem ez lesz az akiről te írtál szerintem. Mindenesetre sok sikert kívánok neked, remélem sikerül az életben mindaz, amit te szeretnél.

25/F

2017. ápr. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!