Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, aki kapcsolatban él. Mit tegyek? /24 F/
Figyelt kérdés
Kb. fél éve kezdtünk el ismerkedni, beszélgetni. Épp akkoriban szakított vele a barátja. Egy-két hónappal ezelőtt rászántam magam, hogy randira hívjam (még soha nem volt barátnőm, ezért elég csekély az önbizalmam). Meg is beszéltünk egy találkozót, viszont ő kibékült az exével, még a randink előtt. Rákérdeztem, hogy végül is hányadán állnak a sráccal, és azt mondta, hogy szerelmesek egymásba, de csak akkor érzik jól magukat, ha havi 1-2 alkalommal találkoznak, ha ennél többet vannak együtt, akkor nem jönnek ki jól egymással. Szóval furcsa egy kapcsolat... Én pedig nem tudom, hogy próbáljam-e elfelejteni, vagy hívjam-e el még egyszer, hogy bevalljam neki, mit érzek iránta?2017. máj. 28. 16:39
1/4 anonim válasza:
Aki nem zárta le teljesen a multat és inkább egy elmondása szerint egy rossz kapcsolatban tengődik, azzal nem érdemes kezdeni. Inkább keress valakit aki elérhető, az ilyen emberek nem hagyják el a kapcsolatukat, tapasztalatból mondom, nekem is rá kellett jönnöm hogy a srác akibe kezdem belehabarodni, annak ellenére hogy azt mondogatta szakítani fognak, nem tették. Elmondtam neki hogy én érdeklődtem iránta, azt is hogy ő is, de nekem ez a szerep ahol második vagyok nem pálya. Hagytam a francba, azóta találtam párt és boldog vagyok.
25/N
2/4 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális kapcsolat, hogy havi 1-2x találkoznak csak azért mert nem jönnek ki jól. Nem fog sokáig tartani nekik, nem is értem miért mondja, hogy szerelmesek. Szerintem mond el neki mit érzel, hátha otthagyja ezt a bizonytalan "kapcsolatot".
3/4 anonim válasza:
Maradj tavol az ilyen ostoba, kapcsolatfuggo libaktol.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :)
2017. máj. 30. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!