Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy barátomba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy barátomba. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok az esete,-sem pedig egy "súlycsoport". Nem hinném engem képzelne el maga mellé mint párt. Nagyon zavar ha mással flörtöl, és egyenesen megbolondulok ha 1-1 nap nem beszélünk. Nem szeretném elrontani a barátságunkat,így kizárt hogy a tudtára adom.

Tapasztalatok,ötletek?

2017. ápr. 3. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Megpróbálod és, ha nem megy akkor keresel mást.
2017. ápr. 3. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:

te fiú vagy, vagy lány?

ha nem akarod a tudtára adni, akkor:

1. szenvedsz, irigykedsz

2. vmilyen ürüggyel megszakítod vele a kontaktot, és elfelejted

2017. ápr. 3. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
A barátságotokat már elrontottad, legalábbis a magad részéről. Ha képes vagy ezen felülkerekedni és újra barátként tekinteni rá, akkor nagyon jó barátok maradhattok, ha nem, akkor saját érdekedben valószínűleg le kell építened ezt a kapcsolatot.
2017. ápr. 3. 21:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, 7 évvel idősebb nálam, s az is fenn állhat hogy ő túl fiatalnak tartana úgy magához. Arról nem beszélve nem a hozzám hasonló lányok érdeklik. Bárkit megkaphatna.
2017. ápr. 3. 21:15
 5/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképp add a tudtára. semmit nem veszítesz. ugyan ebben a helyzetben voltam és nagyon megbantam hogy nem tettem érte semmit. nem is gondolná az ember. tudsz valami sztorit mesélni hogy alakult ki ez benned? és attól is függ hogy fiu vagy e vagy lány, akkor tudok tippet adni.
2017. ápr. 3. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy az a korkülönbség melyik életszakaszban van. Hány éves vagy? Hogy nem vagy az esete? Ő tudja, hogy neked bejön?
2017. ápr. 3. 21:25
 7/13 A kérdező kommentje:
20 vagyok, ő pedig 26. Engem a szolídság jellemez, elég visszafogott a természetem. Nem vagyok egy ismert ember, ellenben vele,-még ha nem is nagyon mozdul ki. Semmiről nem tud.
2017. ápr. 3. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Így egyáltalán nem vészes. Nem veszítesz semmit, ha elmondod neki. Soha nem tudhatod, hogy valójában hogy van veled.
2017. ápr. 3. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:

ez veszélxes, tönkreteheti a barátságot.

én is elmondtam, és azóta nincs semmi kapcsolat köztünk, mert nem műkődött, nem tudta hova tenni, h. szeretem.

2017. ápr. 3. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Sajnos igaz, de ez így részéről már nem barátság, mert már odavan a srácért. Hosszabb távon ettől is kikészül majd.
2017. ápr. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!