Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátomba, mit tegyek ellene? 21/L
Sziasztok,
Egy külföldi egyetemista vagyok, a szakon lévő osztálytársammal nagyon jó barátok lettünk, amikor kijöttem. Egyáltalán nem vonzódtam hozzá, és azóta a legjobb barátom lett, amit úgy értek, hogy szabadidőm nagy részét vele töltöttem el, minden nap együtt voltunk, minden dolgot szinte tudunk egymásról. Aztán pár hónappal később kezdeményezett, én viszonoztam, de féltem, hogy nem fogok egyáltalán vonzódni hozzá. Azóta úgymond barátság extrákkal voltunk, körülbelül mostmár fél éve.. Minden második nap a délutánokat együtt töltöttük, együtt aludtunk, nagyon szoros volt a kapcsoltunk, senki más nem tudott róla csak mi. Azon kaptam magam, hogy beleszerettem. Egy részeg este alkalmával elmondtam neki, miután kiderült, hogy ő nagyon szeret engem és itt kint én vagyok számára a legfontosabb, ami kölcsönös, de nem szerelmes belém és nem szeretne sem kapcsolatot, sem megbántani engem, de elveszíteni se. Azt szerette volna, hogy a barátságon kívül ne legyen semmi. Én már tapasztaltam hasonlót és úgy voltam vele, hogy nekem azzal csak fájdalmat okoz, ha velem van (mivel amúgy titokban nagyon féltékenykedős is vagyok), és hogy ezek után nem működhet a barátság. Azóta nem beszélünk egymással de minden nap látjuk egymást az osztályban, és ő baromira szenved attól, hogy nem beszélünk, nekem meg a szívem szakad meg hogy ez így alakult. Nagyon szenvedek a hiányától, és nem tudom, vagy hogy mit kellene tegyek.. Beszéljek vele és maradjunk barátok, ami idővel kicsinálna engem vagy végleg vágjam el a kapcsolatunkat.. Az egész helyzetet megnehezíti hogy minden nap látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!