Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba szerintetek mit tegyek?
Barátom, te a barátzónában vagy, ráadásul láncra verve, mert veled ő nem fog összejönni, de mindig pont annyira lesz szabadon hagyva a kérdés, hogy el ne menj.
MENEKÜLJ!
Beszeld meg vele h igy neked nem jo
Ha negerto es igazi barat el kell engednie
Köszönöm a választ!
Én is ezt tenném legszívesebben és hajlok is felé egyre jobban csak próbálom figyelembe venni őt is,mivel barátként fontos vagyok neki,próbáltam vele megbeszélni ezt hogy hagyjuk egymást és nem bírta ki hogy ne sírja el magát ebből gondolom hogy fontos vagyok neki és próbálom úgy megoldani hogy neki se legyen rossz de tulajdonképpen teljesen igazad van és talán tényleg az a legjobb ha nem is hirtelen de fokozatosan teljesen eltávolodunk.
Először is, öld meg azt a reményt magadban, hogy ha ellököd magadtól akkor rájön, hogy akár szeretni is tudna és utánad megy. Ilyen ugyanis nem lesz.
Én azonban nem akarnám vele megszakítani a viszonyt. Majd elmúlik. Ha meg mégse, jobb a barátja lenni, mint a senkije. Aztán ki tudja mit hoz az élet.
Abban nem hiszek, hogy a barátzónából nem lehetne kijönni. Én állandóan megégetem magam a lány barátnőimmel, egy-egy szenzitívebb pillanataik kapcsán. Szóval hol is az a fene nagy barátság? Simán felrúgható. A módja ugyan más és más és nincs általános érvényű protokollja.
Egy szó mint száz azt tanácsolom, hogy gondold ezt át szépen még párszor és ne erőltesd ezt a távol-maradós, kapcsolat-megszakítós agyszüleményedet.
Próbálkozhatsz és kivárhatsz, hátha meghódítod, de az a fene nagy élettapasztalatom, hogyha férfiként tekintene rád és nem egy barátként, akkor lett volna már valami. Sajnos el kell fogadnod, hogy testileg nem vonzódik hozzád, viszont lelkileg meg szüksége van rád.
Hagyd a fenébe és ne azzal foglalkozz, hogy jaj, elsírta magát. Azt neki is majd tisztáznia kell magában, hogy miért van szüksége még lelki társra is (férfi személyében) miközben együtt van valakivel.
Amúgy meg a női-férfi barátság ott véget ér, hogy az egyik többre vágyik. Esetleg évek múlva lehet, hogy fogsz tudni újra csak barátként tekinteni rá, de az se lesz már az a mély varázslatos barátság, ami ezelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!