Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódott és letört vagyok amiért a pasi nem fogadja a jeleimet, hagyjam inkább az egészet?
Már egy ideje jeleket küldök egy férfinak, akivel naponta találkozok és beszélek, de úgy vettem észre, hogy meghátrált, mert észrevette rajtam, hogy nagyon bejön nekem.
Nem akarom elriasztani, inkább úgy vagyok vele, hogy akkor hagyom az egészet a francba, nem akarom, hogy menekülnie kelljen előlem.
Mit kéne tennem, hogy valamerre billenjen végre a mérleg? 26N
b+....hihetetlen, hogy egyes férfiak mennyire balfszok.
elképesztő.
Én egy talpraesett gyereknek tartom magam, amint meglátom egy csajon hogy nem vagyok számára közömbös egyből elindul valami, és rástartolok. Persze csak ha nekem si bejön...lehet ez van hogy neki te nem jössz be valamiért, és inkább visszavonul.
vagy az van, hogy felesége vna emg gyerekei, és nem éri emg miattad felrúgnia :D
Egyetértek a 4-es kommentelővel.
Komolyan, ennyi évesen még mindig egy tizenéves szintjén állsz. Felnőtt vagy? Ha igen, akkor viselkedj is úgy!
A pasik nem gondolatolvasók, hogy tudják, hogy te éppen mit gondolsz. Talán ha egyértelműen közölnéd vele, ha látod rajta, hogy ő is viszonozza a te érdeklődésedet, akkor talán jutnátok is valamire előre!
Mindegyik válaszolo válaszába van valami.
Ha akarna barmit is akk lépett volna.Illetve 26évesen már talán nem jeleket küldozgetnek egy pasinak.
A fiú / férfi mennyi idős?
Ha beszélgettek akkor csak tudod már,hogy van e barátnője,illetve hogy milyen ember is.
Meg tudom valamilyen szinten érteni a pasit, mert ma már annyian játszadoznak jobbra-balra a másikkal, nem kímélve a másik érzelmi világát, hogy lassan már tényleg csak a világos beszéd lesz a nyerő, az ilyen jelküldözgetésnek meg már semmi jelentősége nincs.
Joggal hiheti a férfi, hogy biztos csak szórakozol. Nem becsmérelni kell, mert szerintem egyszerűen csak óvatos. Biztos járt már pórul az ilyen jelezgetésekkel női részről, és nem akarja újra megégetni magát.
Mi vagy Te vasútnál tolatásvezető???
Ne jeleket küldjél, mert lehet fel sem tűnik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!