Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy 30as pasi azért nem mer komoly kapcsolatba lépni, mert kicsi a pénisze, és sokat csalódott ezmiatt?
Simán.
Ha tényleg kicsi, ráadásul kifogott olyan nőket, akkor bizony lehet belőle baj.
Ismerősömnek kb 7 centi a farka, 3 cm vastagsággal.
Na most lehet osztani az észt, de egy életet leélni csak ujjazással meg nyalással bizony nem leányálom.
Idővel hiányozni fog a répa.
Az emberi lélek mindenfélére képes, bármilyen jó és rossz helyzetbe hozhatja a tulajt. :-(
Pszichodoki legyen a talpán, aki tud megoldást!
Az én molett vagyok, a férfiasságom átlagos alsó szintéj üti meg. Konkrétan leszólni egy sem szólta le, de olyan, aki nagy méretű miatt hagyott el, olyan volt. Egy pedig már a ölelkezős-csókolózós szakaszban lemeózta, majd finoman közölte, neki ez kevés lesz. Ennek ellenére jól elvoltunk az ágyban néhányszor, hiszen másképp is lehet örömet okozni. Máig jó barátok vagyunk! De az ágyban nem egymást kerestük.
Ellenben első nejemet egy hatalmas méretű pasitól csaptam le! Ez valódi, értékes pozitív élmény volt a lelkivilágomnak. Egy életre bebizonyosodott számomra, nem a méret, hanem a kisugárzás, a belbecsen van a hangsúly!
A nők első számú erogén zónája a lelkük, egojuk kényeztetése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!