Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csalódott és letört vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott és letört vagyok amiért a pasi nem fogadja a jeleimet, hagyjam inkább az egészet?

Figyelt kérdés

Már egy ideje jeleket küldök egy férfinak, akivel naponta találkozok és beszélek, de úgy vettem észre, hogy meghátrált, mert észrevette rajtam, hogy nagyon bejön nekem.

Nem akarom elriasztani, inkább úgy vagyok vele, hogy akkor hagyom az egészet a francba, nem akarom, hogy menekülnie kelljen előlem.

Mit kéne tennem, hogy valamerre billenjen végre a mérleg? 26N

2017. máj. 3. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jeladas, Nem feladás....
2017. máj. 3. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Jelezz nekem. 54F
2017. máj. 3. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Jaj, ezek a jelek...ha a ficko nem egy testbeszedszakerto, azt fogja hinni,azert mosolyogsz, m jo napod van es azert vagy kedves vele,m ilyen a termeszeted.
2017. máj. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!