Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdemes harcolni egy lányért egy másik srác ellen? Szóval adott egy lány nekem nagyon bejön, ismerkedünk még. Elmentem vele randizni és bepróbálkoztam nála, túl korainak érezte. Elmondta, hogy egy másik srác is így bepróbálkozott mint én de elutasította őt is. Viszont azt mondta hogy én jobb voltam a másik srácnál. Itt megnyugodtam. De tegnap instagramon képeket válogatott. Sok srácnak a képeit kirakta köztük az enyémet is és csak az enyémhez tett puszit. Akkor még úgy éreztem más vagyok neki, mint a többi. Később kirakta ennek a srácnak a képét is és az övéhez is tett puszit. Ekkor úgy éreztem hogy ugyanozon a szinten vagyunk a lánynál, kettőnk közül fog választani. Szerintetek? Attól tartok hogy vele fog összejönni és nem velem
2019. febr. 9. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy, ha instára pakolássza ki a hódításait, akkor hagyni kell és keresni egy normálisabb lányt.
2019. febr. 9. 14:27
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem, ez az instas dolog ez olyan hogy aki akarja annak kivalasztja a legjobb kepet es kitesz storyra. Lanyoket is kiteszi ha ugy akarjak
2019. febr. 9. 14:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Szoval kitesz egy olyat storyra hogy "legjobb kepeket valasztok" vagy ilyesmi es ramehetsz hogy igen meg nem. Es aki igenre megy annak a legjobb kepet kiteszi storyra
2019. febr. 9. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Megérkeztünk vagy van még lejjebb?

32/f

2019. febr. 9. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elnézem a rossz kategóriát, mert tudom hogy a tini párkapcsolatokba akartad tenni.
2019. febr. 9. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is döntsd el, hogy a lányért akarsz harcolni, vagy a srác ellen.

Másodszor azt érdemes eldönteni, hogy érdemes lenne-e változtatnod a fogalomkészleteden, hogy mi lenne ha például kivennéd belőle az olyan szavakat mint a "harc", "ellen", "ellenség", ugyanis ezek a fogalmak befolyásolják az érzelmi életed minőségét és a helyzettel kapcsolatos átéléseidet, tehát a hozzáállásodnak köszönhető, hogy a szituációt frusztrációnak éled meg.

Mert ha tegyük fel ezeket a fogalmakat kivennéd az egyenletből, akkor megszűnne az ellenségképzeted és nem dominanciaharcnak élnéd meg a helyzetet, tudnál a lányra koncentrálni és el tudnád fogadni, hogy ha esetleg nem téged választ, az önértékelésed sem sérülne mert te beletettél mindent a helyzetbe amit tudtál és megértenéd, hogy ez a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik.

Jegyezd meg:

Nem tetszhet mindenki mindenkinek és ha olyan történik, hogy nem téged választanak, akkor az csak annyit jelent, hogy egymás számára kölcsönösen nem a megfelelő partner vagytok, ezáltal nem vagy rosszabb senkinél, csupán nem a lány számára nem te vagy az ideális és neked másik lány való.

De ez nem fog kiderülni, ha bele sem mész a helyzetbe.

2019. febr. 9. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég... Akkor vele jön össze, nem dől be a forint és nincs lesz világvége. Majd lesz másik csaj az életedben.
2019. febr. 9. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, nőj már fel!
2019. febr. 9. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Move on bro. Next pls.
2019. febr. 9. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
5. Én ezeket a 12 éveseket még tininek se hívnám.
2019. febr. 9. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!