Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdemes harcolni egy lányért egy másik srác ellen? Szóval adott egy lány nekem nagyon bejön, ismerkedünk még. Elmentem vele randizni és bepróbálkoztam nála, túl korainak érezte. Elmondta, hogy egy másik srác is így bepróbálkozott mint én de elutasította őt is. Viszont azt mondta hogy én jobb voltam a másik srácnál. Itt megnyugodtam. De tegnap instagramon képeket válogatott. Sok srácnak a képeit kirakta köztük az enyémet is és csak az enyémhez tett puszit. Akkor még úgy éreztem más vagyok neki, mint a többi. Később kirakta ennek a srácnak a képét is és az övéhez is tett puszit. Ekkor úgy éreztem hogy ugyanozon a szinten vagyunk a lánynál, kettőnk közül fog választani. Szerintetek? Attól tartok hogy vele fog összejönni és nem velem
2019. febr. 9. 14:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Édesem, ez a kislány még nem érett a párkapcsolatra... ha te sem, nyilván bajlódsz vele, de akkor ne itt sírj utána hogy minden lány hülye, amikor evidens, hogy még nem tart ott.... itt sokan annyira szar emberismerők, hogy egy rossz élményből vetítik le az egész szituációt az életre... botorság...
2019. febr. 9. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!