Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretett már bele valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretett már bele valaki a főnökébe?

Figyelt kérdés
1.5 éve kezdett el udvarolni..6 hónapja összejöttünk.Tervezi a közös jövőnket és szeretné ha összeköltöznénk.Szerintetek ennek van értelme? Vagy mimdig főnök beosztott viszony lesz? Ő is tùl van egy váláson én is..gyerekek relatív nagyok,nem akadály.Valakinek hasonló tapasztalat? Ő nagyon gazdag én szegény..szóval szerintetek vágjak bele? Egyikünk sem fiatal már..lehet utolsó szerelem.

2019. febr. 7. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem! Egyszer volt női főnököm, és őt nagyon megd.gtam volna, csak sosem adódott rá lehetőség, de beleszeretni? Ugyan már...
2019. febr. 7. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem értem mi a dilemmád.Legyetek együtt.Magánéletet nem kell kiteregetni a munkahelyen.Voltam ilyesmiben,mi nem laktunk együtt.Az már lehet sok lett volna nekem,hogy állandóan együtt vagyunk,bár én nem voltam igazán szerelmes,de a közös munka jól működött.Pénzügyi része se érdekelne.Vágj bele.
2019. febr. 7. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
A munkahelyi karrieredtől mar most elbúcsúzhatsz. Ezen a munkahelyen te leszel az, akit mindenki utál és kibeszél, valós, magad által elért karriert sosem fogsz elérni, hacsak nem váltasz.
2019. febr. 7. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve voltam a párommal már,mikor a főnököm lett.Nem akartuk, de épp váltani akartam. 1 évig működött,de aztán majdnem a kapcsolatunk rovására is ment ezért döntenem kellett és kerestem másik munkát. Utána még 6 évig együtt voltunk.

A másik sztorim rá 2 évre történt.Elkezdtem dolgozni koordinátorként nők között.Áradoztak a főnökről,akivel kb 3 hétig nem is találkoztam.Majd bejött,kedves volt de nem néztem úgy rá,mint férfira.Minden nap volt bent dolga..én azt hittem mindig ezt csinálta,de a lányok mondták,hogy sosem volt bent ennyit és figyeljek.Megkedveltem amúgy ez idő alatt,de a munkámat is szerettem és nem akartam kockáztatni.

Egyszer megvárt engem és közölte,hogy megkedvelt engem.Nem tagadtam,hogy én is de őszintén elmondtam neki a félelmeim.Megértette de utána kicsit nehéz volt együtt,viszont idővel teljesen túlléptünk rajta és mára nagyon jó a kapcsolatunk.Neki idén lesz az esküvője,nekem pedig hamarosan megszületik a kisbabám és visszavár majd.

Bocsi,hogy hosszú lett de azt tanácsolom neked kérdező,hogy ha bele is vágsz,idővel készülj arra,hogy lehet néhez lesz a közös munka.De akkor ne várd ki,hogy tönkretegye a kapcsolatotokat,hanem lépj :)

2019. febr. 7. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy,hogy megosztottad velem!
2019. febr. 7. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy sggfej.
2019. febr. 19. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Pont ez van nálunk is.

Volt a cégnél egy idióta nő, aki mindent elcseszett, ezért kirúgták. Aztán jött egy pasi a céghez főnöknek, ő meg rámászott. Összeházasodtak, és most ez a hülye liba az osztályvezető. A fizuja a többszöröse mindenkinek, miközben mindent elcsesz, mi egész nap az ő hibáit hozzuk helyre.

Nagyon gusztustalan dolognak tartom ezt, szóval ha már összejöttél vele, legalább annyi gerinced legyen, hogy lelépsz a cégtől, és nem használod ki a helyzetet a többiek rovására.

2019. febr. 19. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!