Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett már bele valaki a főnökébe?
Fél éve voltam a párommal már,mikor a főnököm lett.Nem akartuk, de épp váltani akartam. 1 évig működött,de aztán majdnem a kapcsolatunk rovására is ment ezért döntenem kellett és kerestem másik munkát. Utána még 6 évig együtt voltunk.
A másik sztorim rá 2 évre történt.Elkezdtem dolgozni koordinátorként nők között.Áradoztak a főnökről,akivel kb 3 hétig nem is találkoztam.Majd bejött,kedves volt de nem néztem úgy rá,mint férfira.Minden nap volt bent dolga..én azt hittem mindig ezt csinálta,de a lányok mondták,hogy sosem volt bent ennyit és figyeljek.Megkedveltem amúgy ez idő alatt,de a munkámat is szerettem és nem akartam kockáztatni.
Egyszer megvárt engem és közölte,hogy megkedvelt engem.Nem tagadtam,hogy én is de őszintén elmondtam neki a félelmeim.Megértette de utána kicsit nehéz volt együtt,viszont idővel teljesen túlléptünk rajta és mára nagyon jó a kapcsolatunk.Neki idén lesz az esküvője,nekem pedig hamarosan megszületik a kisbabám és visszavár majd.
Bocsi,hogy hosszú lett de azt tanácsolom neked kérdező,hogy ha bele is vágsz,idővel készülj arra,hogy lehet néhez lesz a közös munka.De akkor ne várd ki,hogy tönkretegye a kapcsolatotokat,hanem lépj :)
Pont ez van nálunk is.
Volt a cégnél egy idióta nő, aki mindent elcseszett, ezért kirúgták. Aztán jött egy pasi a céghez főnöknek, ő meg rámászott. Összeházasodtak, és most ez a hülye liba az osztályvezető. A fizuja a többszöröse mindenkinek, miközben mindent elcsesz, mi egész nap az ő hibáit hozzuk helyre.
Nagyon gusztustalan dolognak tartom ezt, szóval ha már összejöttél vele, legalább annyi gerinced legyen, hogy lelépsz a cégtől, és nem használod ki a helyzetet a többiek rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!