Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak en erzem ugy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en erzem ugy, hogy kevesebb vagyok sokkal annal a lanynal, aki kell a szeretett sracnak?

Figyelt kérdés

Nyilvan nem en kellek a sracnak, csak a szokasos, de ilyenkor annyira osszetorik az onbecsulesem es annyira kevesnek erzem magam.

Mas is igy van ezzel vagy lesz.arja,ha ilyen tortenik?

2019. jan. 3. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:

múltkor én is így éreztem egy ideig.

aztán rájöttem, hogy ők egyszerűen jobban illettek egymáshoz. és hosszú távon nekem is rossz lett volna csak a mellett a csávó mellett, jobb, hogy így alakult.

nem jobb az a lány mint én, csak más. ő egy gyerekesebb, pörgősebb hiperaktív személyiség, én meg egy nyugodtabb fajta. ennyi.

2019. jan. 3. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez butaság!

Nem kevesebb, maximum a másik jobban illik hozzá, vagy amolyan ideálja. Az ideálja mindenkinek más.

Pl. engem nem tartanak rondának és sokszor dícsérnek ( én nem tartom magam szépnek, de mindegy..)

Mégis ironikusan egyik barátnőm pl aki tök más tőlem külsőre és kevesebben veszik észre, annak a srácnak szerintem ideálja lehet, akibe beleestem erősen. Legalábbis neki ilyen lányok jönnek be ahogy észrevettem. Bumm. JA, és még 1-2 dologban hasonlítanak is. (Persze ez mind csak az én fejemben van, még nem is találkoztak, de szerintem illenének egymáshoz)

Most ezzel mt lehet tenni, hogy pont annak nem jövünk be? :) Az élet megy tovább, még jobb is, hogy így van, mert vannak számomra gázos dolgai, ami a lánynak pl beleférhet, sőt, ő is hasonlóan vélekedik ezekben kb, mint ő. Így ha arról lenne szó, még segítenék is összehozni őket.

De kevesebbnek nem érzem magam, bár majdnem beleestem ebbe a csapdába.. Aztán rájöttem, hogy én eddig szerettem magam, és nem fogom egy ilyen éretlen és sekélyes srác miatt nem szeretni magam... NA azt már nem! Sokan szeretnének engem, ha ő nem, hát akkor nem, mint írtam, talán így a jó. :)

2019. jan. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!