Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en erzem ugy, hogy kevesebb vagyok sokkal annal a lanynal, aki kell a szeretett sracnak?
Nyilvan nem en kellek a sracnak, csak a szokasos, de ilyenkor annyira osszetorik az onbecsulesem es annyira kevesnek erzem magam.
Mas is igy van ezzel vagy lesz.arja,ha ilyen tortenik?
múltkor én is így éreztem egy ideig.
aztán rájöttem, hogy ők egyszerűen jobban illettek egymáshoz. és hosszú távon nekem is rossz lett volna csak a mellett a csávó mellett, jobb, hogy így alakult.
nem jobb az a lány mint én, csak más. ő egy gyerekesebb, pörgősebb hiperaktív személyiség, én meg egy nyugodtabb fajta. ennyi.
Ez butaság!
Nem kevesebb, maximum a másik jobban illik hozzá, vagy amolyan ideálja. Az ideálja mindenkinek más.
Pl. engem nem tartanak rondának és sokszor dícsérnek ( én nem tartom magam szépnek, de mindegy..)
Mégis ironikusan egyik barátnőm pl aki tök más tőlem külsőre és kevesebben veszik észre, annak a srácnak szerintem ideálja lehet, akibe beleestem erősen. Legalábbis neki ilyen lányok jönnek be ahogy észrevettem. Bumm. JA, és még 1-2 dologban hasonlítanak is. (Persze ez mind csak az én fejemben van, még nem is találkoztak, de szerintem illenének egymáshoz)
Most ezzel mt lehet tenni, hogy pont annak nem jövünk be? :) Az élet megy tovább, még jobb is, hogy így van, mert vannak számomra gázos dolgai, ami a lánynak pl beleférhet, sőt, ő is hasonlóan vélekedik ezekben kb, mint ő. Így ha arról lenne szó, még segítenék is összehozni őket.
De kevesebbnek nem érzem magam, bár majdnem beleestem ebbe a csapdába.. Aztán rájöttem, hogy én eddig szerettem magam, és nem fogom egy ilyen éretlen és sekélyes srác miatt nem szeretni magam... NA azt már nem! Sokan szeretnének engem, ha ő nem, hát akkor nem, mint írtam, talán így a jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!