Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha korábban teltként szeretett belém, most hogy gyúrni jár kell aggódnom?
A párom elkezdett edzeni és elég szépen szedi magára az izmot. Én is elég izmos vagyok, de azért egy kicsit kerekebb mint azok a lányok akiket az edzőteremben láthat. Én is járok futni, úszni meg heti 2x tornázni, de én a pluszt ami rajtam van még így is, nem akarom lefogyni, azért járok mert jólesik és mert szükségem van mozgásra. Se kockahasat nem akarok se semmi.
A típusa mindig is a nagy fenekű vékony derekú lányok voltak, akkor ha ő izmos lesz ez így is marad ugye? :D mert azt mondja jó testű csajokat lát bent, de engem nem basz.ogat, pedig én nyilvánvalóan nem olyan testű vagyok és leszek. A szexet is ugyanannyira kívánja.
De mikor neten nézünk képeket más csajokról akkor is az olyan alakú lányokra mondja h szexi amilyen én vagyok.
Én se vagyok plötty, csak nem vagyok olyan gebe mint a többiek. És én is sportolok.
Nem akarok más lenni
Mióta vagytok együtt?
Ha elég szexi maradsz és nem frusztrált pic..a aki állandóan magával van elfoglalva és a derekát centizi, akkor ne aggódj.Az egészséges önbizalmú csajokat szeretik a pasik.Lehet nálad valaki sokkal szebb(de ugye ez relatív) de ha a béka segge alatt van az önbecsülése , elégedetlen, az a személyiségére is kihat!
Légy erős, kívánatos, felesleges fogynod.Persze csak akkor, ha az egészséges tartományban van a súlyod!
"vagyok olyan gebe mint a többiek"
Legszebb sértés hölgyektől. Ha valaki vékonyabb mint ők azok a gebék:)
5. válaszoló igeen :D
Ez a "nem akarok lefogyni, nem akarok más lenni" ez valahol itt most azt jelenti, hogy nem tudsz, de vetélytársat érzel a "gebe" nőkben.
Kérdésedre válaszolva, ha neki alapból ez a zsánere akkor nemhiszem, hogy a külsejével együtt az ideálja is változna.
Jaj de beteg egy világ! Bakker, a gyúrás= szex, csajozás, egó.
Na ennyit meg a "sport" mivoltáról. Majd ha a barátod normál étkezés mellett izmot szed fel, akkor szólj. A sok "táplálékkiegészítő" meg egyértelműen csak arról szól, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkevesebb munkával bazári majmot csináljon magából.
Gratula, szép pár vagytok, meg is érdemlitek egymást! A féltékenység meg a kisebbségi komplexus jele. Ne izgulj, ilyenekkel van tele a világ, meg a fiúcskákkal, akik azt hiszik a +20kg vizes izomzatuktól férfiak, és rettentő félelmetes lesz a külsejük tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!