Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyre kevesebb a sex és a romantika akkor màr nem szeret?
Há-Há-Há. A férfiaknál a feljebb említett helyzet mindig csak idő kérdése. Nem rajtad nevetek kérdező, hanem ezen a tökéletesen megjósolható eseményen. :D
Ilyen ez a popszakma... mondhatni.
Hogy tanácsot is adjak, keress új barátnőt, de ebből tanulj mindenféleképpen. Ritka az a kapcsolat, ami 3 évet túlél, de úgy hogy a szexuális vonzalom megmaradjon. Ezt tartsd észben!
Sokak szerint az a megoldás hogy beszéljétek meg, vagy hogy újra randizni kellene. Lehet hogy max. 10-ből 1X működik.
Ha rám hallgatsz, keresel egy új lányt, akivel boldog lehetsz. Ellenkező esetben elpazarolsz 1-2 évet, alárendelté válsz, mert te fog teperni, pitizni hogy megjavuljon a helyzet. Ideig-óráig lesznek szebb napok, de összességében lejtmenet. Majd a végén amikor már felőrölt az egész, te magad fogod borítani az egészet.
Nézd, szembe kell nézni a valósággal. Veled van, de ő nem a feleséged, ő egy idegen. Ebből indulj ki. Nem harcoltátok végig Vietnámot, nem a fegyvertársad. Ő egy nő a több tízezer közül. Nyugi, lesz még egy csomó! Én sokkal szerencsétlenebb voltam nálad, mivel nekem nem voltak ilyen problémáim, ergo nem volt kivel szexelnem.
Érezz rá a lényegre: ha nem egy TÁRSSAL vagy együtt, akkor csak használati cikk. Most ez csúnyán hangzik, de mondjuk 10 év múlva meg fogod érteni, sajnos nem találtam jobb kifejezést rá. Az emberek többsége csak kihasználja, vagy használja a másikat, persze ez így senki sem mondja. Egy TÁRS az veled fog lenni jóban rosszban!!!
Most az fájhat, hogy van valakid, utána meg nem lesz... mi lesz akkor veled... honnan találsz megint egy nőt... Felejtsd el ezeket, mindenki más rajtad kívül színpadi kellék! Gondolkozz így, legyen meg a tartásod. Kit érdekel a szex??? Bakker a szexnek egy lelki orgazmusnak kell lennie, nem egy görcsölésnek, meg arcra durrantásnak! A szex nem a fizikai kielégülésről kell hogy szóljon.
Szóval nézd meg magad a tükörbe, Nagykirályvagy, aki nem fog betojni ha új élethelyzetbe kell kerülnie!
Veled vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!