Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neked hogy sikerült elhitetned...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?

Figyelt kérdés

Ugye azok a kis női gátlások (már akinél persze..)

Nagy cici,kis cici,lógós cici,kis has,nagy has, duci combok,stb.

Barátnőddel hogy értetted meg,hogy gyönyörűnek találod?

Szűz vagyok,nő és félek a férfi véleménytől.

2019. jan. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
34%
A kőkemény, eres, farkamból egyből leszűrte.
2019. jan. 27. 21:47
 2/41 anonim ***** válasza:
23%
Ha szűz vagy mèg nen vagy nő csak leány...
2019. jan. 27. 21:50
 3/41 A kérdező kommentje:
ja ok,akkor 26 évesen még nem vagyok nő...rendben....
2019. jan. 27. 21:51
 4/41 A kérdező kommentje:

1-es:

de te magára a barátődre álltál fel,vagy elemi,ösztönös reakcióból,hiszen ott van előtted egy meztelen nő.Nyilván feláll.

2019. jan. 27. 21:53
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Látta rajtam, hogy odavagyok érte. Ennyi.
2019. jan. 27. 21:53
 6/41 A kérdező kommentje:

a kérdés erről szól: hogy?

mi volt látható rajtad?

2019. jan. 27. 21:54
 7/41 A kérdező kommentje:
de mondjuk biztató,ha már ennyi elég a nőnek.Engem nem győzne meg,az fix.
2019. jan. 27. 21:56
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, nekem is voltak problémáim a testemmel, de a párom minden mozdulatából látszik, hogy tetszem neki. Ahogy rám néz, ahogy hozzám ér, és amiket mond, mind azt sugallják, hogy őt nem érdekli, hogy szerintem túl széles a csípőm, vastag a combom, lapos a hajam, stb. Nem volt szükség részletes prezentációra arról, hogy miért van oda értem.

Nagyon fárasztó lehet egy férfinak, ha állandóan győzködnie kell a párját, mert az nem hisz neki. Ne mástól várd, hogy helyre tegye az önbecsülésedet, mert akkor nagyon pofára eshetsz. Előbb magadat fogadd el és utána várd el mástól is.

2019. jan. 27. 22:06
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig el kell jutnia a kapcsolatnak, hogy a nő elhigyje a férfi szavát. Én azt gondolom, hogy ha sokat szeretné látni a nőt ruha nélkül, akkor az egyértelmű. Ez nem csak ösztön... miért alázná a nőt, ha nem tetszene neki. Én biztos addig nem nyugodnék, amíg nem látom a másikon, hogy nem görcsöl.
2019. jan. 27. 22:06
 10/41 A kérdező kommentje:
köszönöm,ilyesmi válaszokra gondoltam.
2019. jan. 27. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!