Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?
Ugye azok a kis női gátlások (már akinél persze..)
Nagy cici,kis cici,lógós cici,kis has,nagy has, duci combok,stb.
Barátnőddel hogy értetted meg,hogy gyönyörűnek találod?
Szűz vagyok,nő és félek a férfi véleménytől.
1-es:
de te magára a barátődre álltál fel,vagy elemi,ösztönös reakcióból,hiszen ott van előtted egy meztelen nő.Nyilván feláll.
a kérdés erről szól: hogy?
mi volt látható rajtad?
Nő vagyok, nekem is voltak problémáim a testemmel, de a párom minden mozdulatából látszik, hogy tetszem neki. Ahogy rám néz, ahogy hozzám ér, és amiket mond, mind azt sugallják, hogy őt nem érdekli, hogy szerintem túl széles a csípőm, vastag a combom, lapos a hajam, stb. Nem volt szükség részletes prezentációra arról, hogy miért van oda értem.
Nagyon fárasztó lehet egy férfinak, ha állandóan győzködnie kell a párját, mert az nem hisz neki. Ne mástól várd, hogy helyre tegye az önbecsülésedet, mert akkor nagyon pofára eshetsz. Előbb magadat fogadd el és utána várd el mástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!