Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neked hogy sikerült elhitetned...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?

Figyelt kérdés

Ugye azok a kis női gátlások (már akinél persze..)

Nagy cici,kis cici,lógós cici,kis has,nagy has, duci combok,stb.

Barátnőddel hogy értetted meg,hogy gyönyörűnek találod?

Szűz vagyok,nő és félek a férfi véleménytől.

2019. jan. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

hogyne.Én nem is magamról beszéltem :)

Én ezzel mind tisztában vagyok.

Jeleztem,hogy nem kell naív felhőkben lebegni szerelmesen sem.

2019. jan. 27. 23:28
 22/41 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen problémázós hozzáállással 40 évesen is szűz leszel.
2019. jan. 28. 03:37
 23/41 A kérdező kommentje:

A kérdés továbbra sem rólam szól és az én pszichológiai elemzésemről,mert itt gyakorin elég sok embert lehetne elemezni...

A kérdés az,hogy MÁSOK hogyan csinálták:

Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?

Köszöntem.

2019. jan. 28. 03:51
 24/41 anonim ***** válasza:
Egyszer mondta,és hiszek neki.Ez hülyeség amúgy.Mivel volt már néhány kapcsolatom,eddig mindenki dicsért,tisztàban vagyok az adottságaimmal.Meg persze ott kezdődik a dolog,hogy elfogadod önmagad,és mások is szépnek látnak.Nem vagyok tökéletes,de tudom,hogy a páromnak tetszem...amgy azt mondják -és ezt magamon is észrevettem-hogy ha valakivel sokáig együtt vagy,egyszerűen azebbnek látod,megszépül a szemedben
2019. jan. 28. 06:45
 25/41 A kérdező kommentje:
hát ez olyannál,aki képes objektíven látni,nem igazán fordul elő.A legnagyobb szerelemben is látom,ha a pasim orra nagy,görbe és ronda.Más kérdés,hogy nem érdekel és átsuhanok felette. Az ember nem megvakul,hanem egyszerűen megváltozik az értékrendje és más lesz "szép",vagy "nem szép". De a tény az tény marad,akárhogy is kábul be az ember érzelmileg.Nekem szerencsére azért megmarad a józan ítélőképességem.
2019. jan. 28. 07:00
 26/41 anonim ***** válasza:

Nem sikerült elhitetni. Az a baj, hogy önmagát nem fogadta el az idő előrehaladtával, és az én őszinte véleményem nem érdekelte. Ez a külső dolog fontosabb lett, mint a kapcsolatunk. Az, hogy szerettem neki nem jelentett annyit, mintha őt nem szeretem annyira, de a külseje meg megvadít.

Szerintem ahová el tud jutni a kapcsolat a külső miatt - ott az ember örök frusztrált marad, és várja a pontot, hogy mikor nem lesz elég szép. Így nem egy nyugalom van a kapcsolatban, hanem egy folyamatos elutasítástól való félelem. Nem tudom ki akar ilyen kapcsolatban gyötrődni, ahol sose tud a párja mellett felszabadulni, mert nincs teljes elfogadás...

2019. jan. 28. 07:22
 27/41 A kérdező kommentje:
hát én sem szeretnék...ezért bízok abban,hogyha jók a férfi eszközei,akkor igenis tud úgy rám hatni,hogy én azt először is érezzem, majd el is fogadjam tényként.
2019. jan. 28. 07:52
 28/41 anonim ***** válasza:
38%

Éretlen vagy és még sosem szerettél senkit. Ilyen gondolkodással gyanítom téged sem szerettek még, amit őszintén kívánok, hogy változzon meg.

Én 11 éve imádom a feleségemet, és vonzónak tartom, akkor is, ha már nem 20 éves bombázó és nem cserélném le senki másra. Ezt ő is tudja, egyfelől bókolok neki, másfelől ha meztelenül kacérkodik előttem, mai napig feláll rá a farkam, anélkül, hogy hozzámérne. Ennél nem hiszem, hogy kell jobb érv.

2019. jan. 28. 08:20
 29/41 A kérdező kommentje:

ez valóban szép tőled és hihető is.Szerencsés a feleséged.

Én valóban nem voltam még szerelmes,mert nehezen csábulok el,de engem már sokszor szerettek, kétszer szerelemmel.

De ezt én nem éreztem a részemről.

2019. jan. 28. 08:45
 30/41 A kérdező kommentje:
bár az,hogyha egy férfi farka feláll,nem jelent személyre szóló bókot. Sokszor magának a meztelen női testnek szól,aki épp kiváltja.Nem kifejezetten a Marika vonalai,hanem a női test vonalai.Evolúciós ösztön,hogy feláll, jobb esetben. Az agy asszociál. Úgyhogy ebben nem sok személyest vélek felfedezni. De ez már pszichológia,amit tanultam eleget.Nem is akarok belemenni.Egy álló faroknál nekem biztos,hogy több kell.
2019. jan. 28. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!