Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?
Ugye azok a kis női gátlások (már akinél persze..)
Nagy cici,kis cici,lógós cici,kis has,nagy has, duci combok,stb.
Barátnőddel hogy értetted meg,hogy gyönyörűnek találod?
Szűz vagyok,nő és félek a férfi véleménytől.
hogyne.Én nem is magamról beszéltem :)
Én ezzel mind tisztában vagyok.
Jeleztem,hogy nem kell naív felhőkben lebegni szerelmesen sem.
A kérdés továbbra sem rólam szól és az én pszichológiai elemzésemről,mert itt gyakorin elég sok embert lehetne elemezni...
A kérdés az,hogy MÁSOK hogyan csinálták:
Neked hogy sikerült elhitetned a szeretett nővel, hogy meztelenül is kívánatosnak tartod mindenét?
Köszöntem.
Nem sikerült elhitetni. Az a baj, hogy önmagát nem fogadta el az idő előrehaladtával, és az én őszinte véleményem nem érdekelte. Ez a külső dolog fontosabb lett, mint a kapcsolatunk. Az, hogy szerettem neki nem jelentett annyit, mintha őt nem szeretem annyira, de a külseje meg megvadít.
Szerintem ahová el tud jutni a kapcsolat a külső miatt - ott az ember örök frusztrált marad, és várja a pontot, hogy mikor nem lesz elég szép. Így nem egy nyugalom van a kapcsolatban, hanem egy folyamatos elutasítástól való félelem. Nem tudom ki akar ilyen kapcsolatban gyötrődni, ahol sose tud a párja mellett felszabadulni, mert nincs teljes elfogadás...
Éretlen vagy és még sosem szerettél senkit. Ilyen gondolkodással gyanítom téged sem szerettek még, amit őszintén kívánok, hogy változzon meg.
Én 11 éve imádom a feleségemet, és vonzónak tartom, akkor is, ha már nem 20 éves bombázó és nem cserélném le senki másra. Ezt ő is tudja, egyfelől bókolok neki, másfelől ha meztelenül kacérkodik előttem, mai napig feláll rá a farkam, anélkül, hogy hozzámérne. Ennél nem hiszem, hogy kell jobb érv.
ez valóban szép tőled és hihető is.Szerencsés a feleséged.
Én valóban nem voltam még szerelmes,mert nehezen csábulok el,de engem már sokszor szerettek, kétszer szerelemmel.
De ezt én nem éreztem a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!