Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, de sosem hív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, de sosem hív fel. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 10 hónapja élek távkapcsolatban, havi találkozásokkal a párommal. Teljes szívemből szeretem, mondhatni rajongással.:)

Amikor vele vagyok, érzem az ő szerelmét, nagyon figyelmes, fantasztikus férfi, boldog vagyok, hogy rátaláltam.

Amint hazaérkezem (500km) tőle, nem hív fel telefonon, ami számomra nagyon elszomorító.

Legutóbb másfél hónapig 1 percet sem beszéltünk, ezt megelégelve szóvátettem neki.

“Nem miattam hanem értünk”.. Talán így könnyebb lenne, elmondtam a véleményem.

Megígérte, hogy mindennap fog keresni. Egy hónapja láttam 2 alkalommal hívott a találkozásunk után.

Őszintén érzem, hogy szeret, de ez nagyon fura számomra..

2019. febr. 3. 21:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fel ev mulva koltozunk ossze, kisbabat termeszetesen kesobb szeretnek..
2019. febr. 3. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Csak húzzátok ki addig valahogy, mert nem gondolom normálisnak, hogy másfél hónapig nem beszéltek telefonon.

Én is éltem távkapcsolatban, nekünk alap volt, hogy aki utazott a másiktól, hazaérkezéskor telefonált, hogy minden oké.

Itt lehet a gond,írod, hogy te rajongsz érte. Ő úgy tűnik, nem nagyon.

Sajnos egyetértek azzal a válaszolóval,aki azt írta, hogy itt valami sumákolás van a dologban. Vagy csak beleunt ebbe a helyzetbe. Mivel kérdést írtál ide ki, te is felismerted a problémát, hogy nem normális ez a helyzet ìgy.

De kívánom, ne legyen igazunk. Kitartást!

2019. febr. 3. 23:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Hívott legutóbb 2 alkalommal, mikor hazaértem, de ez lassan egy hónapja történt..:(

Azóta eszébe sem jut..

Természetesen az üzenetek folyamatosan jönnek, mennyire szeret, mit jelentek neki, én vagyok a mindene...

Neha találkozik van a barátaival (akiket ismerek) viszont nekem akkor csak mégjobban hiányzik, hogy egyáltalán 1 percre is hallhassam Őt..

2019. febr. 3. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Engedd meg hogy hozzászóljak :)

Először is örülök hogy úgy gondolod egymásnak vagytok teremtve, ez jó dolog. Írtad hogy nagy a távolság. Én külföldön élek és abban reménykedem hogy találok olyan nőt, mondjuk Magyarországon aki szintén benne lenne távkapcsolatban. Én is kb havi 1-2 x tudnék hazamenni.

De ugyanakkor aggájaim is vannak pont emiatt a dolog miatt amit te leírtál! Tehát hogy azt gondolják sokan, ha nem telefonál az ember már nem is szereti a párját. Pedig csak simán nem szeretek telefonálni. Szerintem a párod is így van ezzel!

Pötyögni még csak csak, telefon is belefér néha úgy gondolom, de ahogy másokat látok órák hosszat telefonálni az nekem nem menne.

Amúgy sem vagyok beszédes, nem tudnék sokmindent mondani. Lehet a párod is ígyvan nem?

Nagyon remélem hogy sínen lesz minden!

2019. febr. 3. 23:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz vagyok, mint az előző hozzászóló a százalékok ellenére.

Szóval a hideg ráz engem is attól, hogy kötelező jelleggel valakivel telefonáljak. Vészhelyzetek kivételével persze. :)

Emlékszem, amikor tini voltam, már akkor is a hideg rázott, amikor a szüleim mondták előre, hogy majd hívni fognak. Pedig szeretem őket, de addig nem tudtam elengedni magam egész nap, amíg nem beszéltünk...

Vagy amikor egyik ismerősöm mondta, hogy majd felhív holnap... Egész nap arra gondoltam, hogy mikor leszek már túl rajta. Vajon mit akarhat?

Szóval azt meg főleg ne beszéljük már bele a kérdezőbe, hogy biztos kettős életet él a barátja... Ez is példa arra, hogy mennyire károsak lehetnek itt néha bizonyos hozzászólások.

Egy férfi amúgy sem lesz általánosságban annyira telefonálgatós típus, fiatalon főleg nem. Másokat is, akiket látok általában letudják 2 perc alatt. Inkább nőkre jellemző, hogy többet beszélnek.

Összességében engem frusztrálna, ha ez ilyen mindennapi elvárás lenne, hogy akkor beszélgessünk kötelezően, akármennyire szeretem is a barátnőmet.

Ha nem érdekelnéd, akkor nem is üzengetne neked.

2019. febr. 4. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Na de másfél hónapig nem hivta. Az nem furcsa senkinek?
2019. febr. 4. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha ez a helyzet, hogy kényelmetlenül érzi magát, akkor nem furcsa.

Ha a kérdezőnek ennyire igénye van erre, akkor kérdezze meg hogy mi az oka, hogy nem szeretne telefonálni és majd elmondja. Meg lehet egyezni, hogy azért csak annyira, hogy hetente legalább hadd halld a hangját vagy valami.

Másik, meg azt ígérte, hogy minden nap fog keresni. Nem azt hogy telefonálni. :D

Az is lehet, hogy neki ez egyszerűen eszébe sem jut, hogy telefonálni is lehet. Ott az üzenet, mindenki akkor válaszol, amikor szeretne, kedve van. Sokkal kézenfekvőbb egyszerűbb.

2019. febr. 4. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!