Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, de sosem hív fel. Mit jelenthet ez?
Sziasztok. 10 hónapja élek távkapcsolatban, havi találkozásokkal a párommal. Teljes szívemből szeretem, mondhatni rajongással.:)
Amikor vele vagyok, érzem az ő szerelmét, nagyon figyelmes, fantasztikus férfi, boldog vagyok, hogy rátaláltam.
Amint hazaérkezem (500km) tőle, nem hív fel telefonon, ami számomra nagyon elszomorító.
Legutóbb másfél hónapig 1 percet sem beszéltünk, ezt megelégelve szóvátettem neki.
“Nem miattam hanem értünk”.. Talán így könnyebb lenne, elmondtam a véleményem.
Megígérte, hogy mindennap fog keresni. Egy hónapja láttam 2 alkalommal hívott a találkozásunk után.
Őszintén érzem, hogy szeret, de ez nagyon fura számomra..
"Legutóbb másfél hónapig 1 percet sem beszéltünk."
Mi..? Ezek után te még mentél hozzá? Váó..
Valahogy ezt látom logikus magyarázatnak :/ Tényleg érzem, hogy fontos vagyok neki, sajnos túl vagyok pár csalódáson, most vagyok először boldog.
Nem tudom mire vélni sajnos még ezt, talán az lenne a legjobb, ha megkérdezném. Szerintem ha havonta, másfélhavonta egyszer tudunk együtt lenni, mégiscsak fontos lenne egy kicsit beszélni :( Nem többet mint 5-10 perc
Felejtős,valószínüleg kettős életet él. Ne legyen igazam, de velem sajnos ilyen megtörtént. Amikor a szeretőjével volt olyankor nem hívott, se nem vette fel a telefont, mindenféle hazugságokra hivatkozva.
Olyan nincs, hogy távkapcsolatban van valaki és nem telefonál másfél hónapig. Van ott valami amiről te nem tudsz. Ha van valami megérzésed akkor figyelj a jelekre. Hívjad te olyankor amikor sejted, hogy otthon van és ha nem veszi fel a telefont akkor felejtsd el, mert hazudik.
Tisztelem es koszonom a velemenyeket, de ettol az egytol tekintsunk el kerlek.
Kozos jovot tervezunk fel ev mulva, kisbabat, tenyleg nagyon sokat jelentunk egymasnak, de ezt az egy dolgot nem tudom mire velni.
Koszonom szepen, ertekelem, hogy leirtad a velemenyed.
Nagyon sajnalom ami veled tortent, de remelem mar boldog vagy:)
Kisbabát terveztek úgy, hogy kb sosem találkoztok és arra sem veszi a fáradtságot, hogy felhívjon téged?
Nagyon okos döntés tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!