Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a távkapcsolat sosem működik?
Eleve úgy gondolom, hogy távkapcsolat nem működik (néhány spec. esetet kivéve), de ebben az esetben kizárt.
Kérdezz valakit, aki már dolgozott ilyen helyen, hogy milyen a hajós élet. Sokszor előfordul, hogy házastárs és gyerek otthon várja aki kimegy, ő pedig egy komplett párkapcsolatot kiépít (van rá ideje és lehetősége). Lebukási veszély nincs, el vannak zárva a külvilágtól.
Ha kimegy, vége a kapcsolatnak, én azt mondom.
Unokatesóm holland lánnyal járt. Másfél évig távkapcsolatban éltek, aztán összeköltöztek , házasok és két gyermekük van.
Én fél évig voltam így a párommal (Svájc-Magyarország), aztán költöztem hozzá, ennek már lassan fél éve.
De ti mé fiatalok vagyok, felesleges ilyesmibe belemennetek, meg ez így nem lesz tartós.
Unokatesómék és mi is 20 vége 30 eleje vagyunk, és már kezdettől fogva tudtuk, hogy akarjuk a másikat, nem sajnálva rá időt és pénzt, plusz azért legalább havonta pár napot együtt tudtunk lenni a párunkkal, ti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!