Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 eves lany vagyok. Megismerkedtem egy fiuval, o 19 eves. De az a baj hogy messze vagyunk egymastol. Mi a velemenyetek?
mar lassan 4 honapja beszelgetunk, es most tervezzuk azt hogy talalkozunk.
De az a baj, hogy nagyon messze vagyunk egymastol 29O-en km. lakunk egymastol, vonattal 4-5 ora hossza
megszerettuk egymast, es egyutt akarunk lenni.
De felek hogy ha nem fogunk tudni talalkozni, csak 2-3honaponkent akkor megcsalna, vagy keressne talalna maganak vmi lanyt.
szerintetek probaljam meg vele?
mert a szuleim nem engedik meg ugy, hogy minden hetvegen talalkozzunk.
nekem meg itt vannak a vizsgaim, eretsegi stb.. keszulnom kell... :((
250 az semmi, hétvégente együtt vagytok és csá.
Köztünk 1000km volt, és havi egy találkát tehettünk meg, mégis kibirtuk és már együtt élünk.
Tudod nincs lehetetleb, cssak tehetetlen.
Szia,
Igazán érdekes ez a kérdés, mert én is pont ugyanebben a szituban vagyok (én vagyok a fiú - 18, ő is 18). Még azt sem tartom lehetetlennek, hogy tényleg te vagy az kedves beszélgetőtársam :D, mert köztünk is olyan 300-350km a távolság xd, mondjuk a 4 hónap az nem hiszem, hogy stimmel, a 19 az meg pláne, de hátha elírtad :D.
Tudod nekem két nézetem van ezzel kapcsolatban:
1. A szerelem nagyon erős, és lényegtelen ki mint mond, megcsináljátok, mert erre vágytok.
2. Nézd, 18 éves vagy, és sokak szerint "A fiatal éveid a legszebbek." ezért -> ne ilyen életképtelen műkapcsolatokkal szúrd el az értékes idődet, mert lehet, hogy most taliztok aztán elsőre már csókkal köszöntök, de gondolj bele... hónaponként 2-3x találkoztok hétvégén ha a legjobb variációt kajátok ki! Mi van, ha valakinek dolga van, vagy ha összevesztek, kell neked akár több mint egy hónap szenvedés amiért nem lehetsz vele?
Nézd, a döntést nektek kell meghozni, és szinte biztos, hogy azonnal egymásba habarodtok Az igazi kérdés inkább az lesz, hogy meddig fogtok kitartani. (Szerintem)
A mi kapcsolatunk az kicsit bonyibb :/, és mi inkább úgy próbáljuk ezt tekinteni mint futó kapcsolat.... mondjuk kétlem, hogy a tervezett lezárása a kapcsolatunk szerelmi részének az sikeres lesz... :/.
Mi 2 hét múlva találkozunk xDDD (tudom hülyeség, de beugrott, hogy mekkora poén lenne már ha ti is meg mi is ugyanott ugyanakkorra tennénk a találkát, és akkor lenne egy ilyen "A távoliak találkozója", csinálhatnánk valamit együtt egy kicsit :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!