Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Valentin nap szakítottam a barátommal.
Azért mert rájöttem,hogy teljesen más a személyiségünk,például ő soha sehova nem akart menni és nem tudtam vele soha semmiről beszélni,mert mindenhez unott fejet vágott és közölte,hogy a barátaimra se nagyon kíváncsi. Mondogattam azért ezt neki,de komolyabban vasárnap közöltem vele,mondta,hogy így,hogy mondom,erőt vesz majd magán..meg hogy beszél ő,csak meg kell kicsit rugdosni,és ha megint ''elfelejtene'',akkor szóljak neki megint..
Meg megkérdezte,hogy mit várok ettől a kapcsolattól,mert ha házasságot vagy ilyesmit,akkor ezt felejtsem el. (Oké,hogy fiatalok vagyunk,de akkor is.)
Viszont én úgy döntöttem,hogy adok neki egy esélyt így hirtelen,meg amúgy is akkor közöltem először ezt komolyabban és azért hajlott afelé,hogy megpróbáljon kicsit változtatni,de aztán átgondoltam a dolgokat és nem akartam végig jópofizni a Valentin napot,meg így semmit sem,nem akartam már elhúzni.
Tegnap találkoztam vele megint és megmondtam,hogy ez nekem már nem fog menni,és iszonyatosan bőgött,meg önzőnek és hazugnak nevezett.
Szerintetek ez tényleg nagyon nagy szemétség volt?
Én meg arra vagyok kiváncsi mi a kovaköves menkünek teszed ki mégegyszer ugyanazt a kérdést?😣
Egyszer nem elég ha válaszolnak rá? Ennyire döntésképtelen vagy? Nen értem.
És ha azt mindjuk szemétség volt? Mi van akkor vagy ha azt mondjuk nem volt szemétség? Úgy se mi döntünk. A te érzéseid úgy se tudjuk megváltoztatni.
Én meg arra vagyok kiváncsi mi a kovaköves menkünek teszed ki mégegyszer ugyanazt a kérdést?😣
Egyszer nem elég ha válaszolnak rá? Ennyire döntésképtelen vagy? Nen értem.
És ha azt mondjuk szemétség volt? Mi van akkor vagy ha azt mondjuk nem volt szemétség? Úgy se mi döntünk. A te érzéseid úgy se tudjuk megváltoztatni.
Na viszont kétszer se akartam kiírni a választ. Arghhhh.
Ezért boccs. Előző voltam. 19L.
Szerintem a valentin-nap hülyeség. Az év 365 napján kell szeretni egymást, nem egy kiragadott napon.
Majd túlteszi magát a dolgokon. Nem volt szemétség szerintem. Valamikor el kell mondani, hogy te hogy érzel és szinte mindegy melyik napon teszed meg...
(Na jó persze mondjuk karácsony vagy Szenteste kicsit durvább lett volna...)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!