Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szituációról?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány a buszon, ezért ráírtam facebookon. Kiderült, hogy van fiúja, de ettől függetlenül nagyon próbál nyitni felém. Elég csendes vagyok, a legtöbb ember, ha látja, hogy elég nehézkes az elején beszélgetni velem, akkor inkább nem is próbálkozik, de ő igen.. Sőt, ő nagyon! Egy rakatszor elmondja, hogy milyen aranyos vagyok/voltam ma, meg satöbbi. Egy csomószor rámír de néha nincs is miről beszélgetni, csak küldözgeti a szmájlikat..

Ma megkérdezte, hogy amúgy tetszik-e nekem és mondtam hogy igen,mire eléggé meglepődött, bár nem értettem, hogy miért.

Nem egészen tudom elhinni, hogy tényleg létezik ilyen önzetlen, barátkozós, hátsószándék nélküli lány, aki ennyire szeret foglalkozni egy önbizalomhiányos sráccal..

Tényleg van fiúja, folyamatosan mutogatja a közös képeket..

Igazából engem nem zavar, mert nekem bőven elég barátként és, ha ne adj Isten úgy alakulna, hogy összejöhetnénk, szívem szerint akkor is csak inkább barátnak tartanám meg...

17/F vagyok, a csaj 15 körül lehet.

2016. nov. 17. 18:49
 1/3 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik szeretik ha sok fiú barátjuk van és közben azok oda vannak értük.
2016. nov. 17. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 Yup. Igazad van.

Az egy dolog amúgy, hogy van barátja... Lehet bejössz neki, de hát ugye az a fránya kapcsolat...

Meg lehet, hogy csak szimplán jó barátnak tart.

Sok minden lehet, kérdezd meg tőle... (micsoda klissés válasz lett az utolsó mondat, te JÓISTEN) :D

2016. nov. 17. 19:19
 3/3 anonim válasza:
100%
Attól még, hogy van kapus, lehet gólt lőni.
2016. nov. 17. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!