Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

18 leszek pár hónap mulva, hobbim kapcsán megismerkedtem egy férfival aki 28 éves, ő ott dolgozik,nős,pár hónapja közel kerültünk egymáshoz, tulságosan is.Viszonyunk van, nem feküdtem le vele még.mert magamban se vagyok biztos. Ő azt éreztette velem eddig, hogy szexuális viszonyt akar.Soha nem beszéltünk még arról,hogy mi lenne velünk azután hogy lefekszünk egymással. A minap viszont a fejéhez vágtam hogy most biztos nem fog megfektetni, és ugyláttam rajta hogy rosszul esik neki, hogy én ezt nézem ki belőle...hogy csak azt akar...

Most teljesen összevagyok zavarodva...nem tudom hogy mondhatom-e hogy én mindeközben szerelmes vagyok, bár ebben sem vagyok biztos hogy valóban az vagyok valaki másba, egy korombelibe...viszont az emlitett nős férfihoz meg vonzódom, nem tudok neki ellenállni ha megakar csókolni, ha egy hétig nem látom akkro már várom hogy összefussunk...

2017. márc. 6. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd békén.. Nős, lehet gyerekeik is vannak, hidd el nem akarod te őket szét választani.

Egyébként is, a nős férfiak csak kalandra vágynak, mert nem kapnak meg mindent az asszonytól, ezért bele kavarodnak egy egy éjszakás kalandba.

veled egykorú/F

2017. márc. 6. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyi lemaradt, hogy az egy éjszakás kaland után meg vissza battyognak az asszonyhoz mintha mi sem történt volna.

Szóval nagy a valószínűsége hogy csak arra kellesz neki.

2017. márc. 6. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
nincs gyereke, bő 1 éve házasok...már egy pár éve ismerem
2017. márc. 6. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha az vigasztal, hogy nincsen gyereke..

Akkor csak gondolj arra, hogy ha te összejönnél vele, akkor rá pár hónapra meg téged is megcsalna, ugyanúgy mint ahogy most is teszi a feleségével.

Mert mindig látni fog egy szebbet a jelenlegi barátnőjénél, vagy éppen megunja őt is (téged is). Ha egyszer megtette, ez rendszeres lesz.

2017. márc. 6. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
igen ez igaz lehet, emiatt is nem akarok nagyon belemenni a dolgokba..bár már nyakig benne vagyok igy is
2017. márc. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!