Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
csak akkor várd el hogy elszakadjon a családjától, ha tényleg támogatod mindenben, gondoskodsz róla amíg tanul... ilyen körülmények között én simán bevállalnám... saját ház, biztos jövedelem... szeretettel várnám, a születésnapjától :)
aztán ha szülők megbékélnek, hogy a lányuk felnőtt, természetesen nem haragudnék rájuk, meg nem táplálnám az ellenségeskedést... mégiscsak a lány szülei... de ha nem képesek normálisan viselkedni, úgyis lelép a lány tőlük hozzád, és majd egyedül maradhatnak, s gondolkodhatnak
Nos én felnőtt vagyok és annyira mosolyogni és egyben sírni tudok az ilyen helyzetektől. 1- nyílván szigorúak a szülők, mert félnek hogy terhes lesz a lány idő előtt, vagy ront a jegyein, stb. A másik, hogy mivel még tanul előtte legyen érettségije. Az is előfordul, hogy a szülők nem olyannak akarják a lányukat tudni, aki 18 éves kora óta dolgozik, hanem mondjuk egy diplomatát vagy egy OKJ-s szakmával rendelkezőt. Na és mi van ha éppen azért tiltják tőled, mert mondjuk kevesebbet tanul, vagy rontott a suliban, és ez által a szülők negatívan könyveltek el téged?
és a legutolsó, ami a legfontosabb. Képzeld el a szituációt: Elköltözik otthonról 18 évesen hozzád, és összeveszik a szüleivel. Azután tegyük fel (mert még fiatalok vagytok) miből gondolod, hogy 5 év után még együtt lesztek? Ha szakítotok hova megy? a szüleihez nem biztos! Lehet szidni a szülőket, de lehet jót akarnak a lányuknak, csak ti ketten nem látjátok mi itt a gond.... én se akarnék a gyerekem mellé olyat, aki így gondolkodik és ennyire ellenem fordítja a lányomat, ne haragudj. Hiába van jó állásod meg pénzed meg házad, ha a lánynak nem lesz meg a legfontosabb: a szülők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!