Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lehet az oka hogy sosem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy sosem akar találkozni velem?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólunk hogy két éve ismerkedünk facen,kialakult közöttünk egy vonzalom a barátommal majd ez átalakult szerelemme ezért úgy döntöttünk találkozunk,októberben megtörtént a találkozó,jol éreztük magunkat,majd később 3 hét múlva szinten találkoztunk. Azt tudni kell hogy 200km van közöttünk és mind a kétszer én mentem el hozza. Viszont most hétvégén is mentem volna de azzal a kifogással lemondta a találkozót hogy egyedül akar lenni hétvégén és pihenni akar. Viszont vasárnap elment a legjobb barátnőjével találkozni,akivel egyébként hetente találkozik, velem viszont csak 3 hetente lett volna hajlandó de úgy látszik most mar annyira sem. Tudja hogy az említett lány kissé vonzódik hozza,o megis elmegy vele mindenhova,illetve a szülei is úgy hiszik hogy vele van egyutt mivel folyton csak vele találkozik,sőt mikor velem találkozott akkor is azt hazudta a szüleinek hogy vele megy valahova. Másfél év korkülönbség van közöttünk,és én vagyok az idősebb. Mit gondoltok mi az oka hogy ennyire elzárkózik tőlem,és meg csak esélyt sem ad arra hogy többet legyünk egyutt?

2017. dec. 5. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem szeretne tőled semmit :/ 2 éve beszélgettek, de mindössze 2x találkoztatok.. Sajnos elég egyoldalúnak tűnik a dolog. Valószínűleg kedvel, de nem szeretne kapcsolatot tőled, csak egy jó társaság vagy számára, amikor otthon ül és unatkozik.. Nem lehangolni szeretnélek, csak ne legyenek irreális elvárásaid ezzel az egésszel kapcsolatban!
2017. dec. 5. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondold el, közelében van valaki akivel csomószor tud találkozni, veled meg kb. alig.

Ezért jóval nagyobb esélye van a másiknak.

2017. dec. 6. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Röviden összefoglalva tehát: Mániákusan ragaszkodsz egy olyan sráchoz, aki más csajjal dug. Gratulálok!
2017. dec. 6. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerezd vissza! még nincs veszve.

De adj bele mindent! több talit tervezz meg később, de előbb csábítsd el újra.

Küldj neki rosszalkodós képeket magadról, néha mondd azt hogy elmész bulizni és lehet hogy fiúk is lesznek, de mondd neki hogy ne aggódjon!

Fog aggódni és jó lesz az.

Változtasd meg a hajad és kérd a véleményét! adj neki 2 lehetőséget hogy ilyen vagy olyan legyen a hajad. és ő dönthet.

és még:

gondolj vissza hogy miért szeretett beléd. és azt a dolgot erősítsd meg újra! meg mutasd újra meg neki azt az érzést.

2017. dec. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!