Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi idő utàn felkeresnètek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő utàn felkeresnètek az exeteket? (hosszu kifejtes)

Figyelt kérdés

Nagy szerelem volt, 7 evig jartunk, egyutt eltunk masfelet. Szellemileg, ertekrendben, muveltsegileg, testileg az a nyalas "egymasnak teremtettek oket" dolog volt. De a vegere mindketten belekenyelmesedtunk, jobaratkent eltunk egymas mellett. Nem foglalkoztunk sem egymassal, sem magunkkal- tipikusan mindketten meghiztunk es nalam ez onertekelesi, szexualis problemakat okozott (sem "magamat", sem ot nem kivantam tobbe).

Ezen kivul a durva valosag, mindennapi problemak feloroltek a dolgot. Ugy ereztem, minden felelosseg rajtam van, o pedig elvezi ennek gyumolcset.

Megbeszeltuk, probalkoztunk, sokadik megbeszeles utan sem valtozott semmi.

Nem lattam jovot magunk elott, igy elkoltoztem- eloszor csak ideiglenesen, de a koltozes utan fel evvel (mire rendbejottem lelkileg, lefogytam, kezdtem jol erezni magam..)megismertem valakit, igy veglegesitettuk a szakitast.

A legjobb baratom volt elotte, de a szakitas ota nem beszeltunk. Azt viszont tudom, hogy nagyon megbantottam.

Az uj kapcsolatot, mint utolag kiderult, egy melyen toxikus, narcisztikus ffival alakitottam ki.

Sajnos (?) nem vagyok tul tapasztalt, az elejen nem vettem a jeleket. Kevesebb, mint egy ev alatt teljesen lehuzott minden teren, nem vicc, a kapcsolat ideje alatt aznap voltam a legboldogabb, amikor erot gyujtottem a szakitashoz.

Ez 7 honapja volt.

Imadom a mostani eletem. Onbizalmam, onertekelesem rendben- viszont, maganyos vagyok.

Ami a legrosszabb, hianyzik az exem (nem a toxikus, hanem a masik felem). Folyamatosan jonnek elo a szep emlekek, a konyvek, amiket egyutt olvastunk, a belsos vicceink, jatekaink. Hianyzik, mint barat, hianyzik szexualisan is (komplementer perverzioink vannak, igy nagyon valoszinu, hogy senkivel nem lesz ilyen kiegyensulyozott nemi eletem soha) viszont, kapcsolatban nem mukodtunk.

A szakitaskor megutalt a csaladja (jogosan..)..rengeteg dolog szol ellene, megis, egyre nehezebb nem megalazkodva felkeresni.

De, ha megalazkodnek, tudom, hogy elveszne egy olyan dolog, amit regen imadott bennem.

Ti mit tennetek a helyemben?

2019. jan. 25. 12:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a biztonság iránti vágyad vezérel. Ha semmi vonzalom nem volt már köztetek, miből gondolod, hogy most lenne? Talán ideig-óráig izgalmas lenne újból próbálkozni, de ugyanaz a híg fos alakulna ki belőle, mint azelőtt. Ha valakivel már ennyire nem megy az együttélés, miből jön az ötlet, hogy ennyi idő után menne?
2019. febr. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!