Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már annyira szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már annyira szerelmesek, hogy szinte fizikailag fájt?

Figyelt kérdés
Nem tudom érthetőbben elmondani. Egyszerűen annyira szerelmes és boldog vagyok, hogy úgy érzem az egész mellkasomat nyomja. Nem rossz értelemben, de tényleg ilyen "pillangók a gyomorban" szerűség. Egész nap. Éjjel és nappal. Ha vele vagyok, ha nélküle. Ez létező dolog vagy megőrültem?
2019. jan. 16. 01:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Svédeknél egy ürge szerelmes volt a lóba és hát kölcsönösnek érezte a vonzalmat, így beteljesült a szerelem, de meggondolta magát a menyecske, vagy csak mást kant talált magának és mellkason rúgta udvarlóját, aki kórházba került.

Igazad van a szerelem mellkasi fájdalommal jár!

2019. jan. 16. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
így élek tizenéve, de nem a boldogságtól fáj :)
2019. jan. 17. 01:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Voltam, imádtam az érzést.
2019. jan. 17. 03:46
 14/17 R.Speltzer ***** válasza:

Akkor ideje lenne felkeresni egy kardiológust.

2019. jan. 17. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

5-ös válaszoló vagyok.

Megint sikerült kibékülnünk! Már a nagyon sokadik "örihari", után vagyunk...egyre több közös emlékünk van a találkozásainkról.

Több távolodási-közeledési kísérlet során kiderült, hogy Ő is hajlandó folyamatosan "lebontani a Védőbástyáit".

Ui: erősen véglegesnek tűnik a kölcsönös vonzalom. :)

2019. jan. 18. 03:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Voltam, de nekem nem volt jó érzés, csak pillanatokig, mert mindig viszonzatlan volt. Nekem jobb a kiegyensúlyozottság, jobban működöm benne.
2019. jan. 20. 03:34
 17/17 anonim ***** válasza:
10+ éve tart. Néha félek is, hogy ennyire fiatalon elvisz emiatt egy szívroham. :D
2019. jan. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!