Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tudnátok ugyanabba a lányba szerelmesek lenni? Volt már, hogy nem bírtatok másra gondolni, akár mély depresszióba süllyedtetek a szerelem miatt? A történetem nagyon egyedi vagy teljesen átlagos?
Figyelt kérdés
Férfiként megtörtént velem, hogy halálosan beleszerettem egy lányba. Ő is kivált az átlagból, akárcsak én. Aztán szétváltak útjaink anélkül, hogy megtudta volna, milyen érzelmeket táplálok iránta. Az osztályképet, amin ő rajta volt a párnám alatt tartottam éjszakánként. Évek teltek el, közben próbáltam felejteni, de nehezen ment. Hat év után újra belém hasított az érzés, hogy szeretem. Előkerestem a régi számát, felhívtam és találkoztunk, de nem vallottam neki szerelmet a találkozó alkalmával. Egész egyszerűen annyira ki volt ábrándulva mindenből, hogy inkább nem mondtam neki semmit. Utána el is felejtettem és sok idő elteltével jött egy beteljesült szerelem.2018. nov. 9. 00:35
1/3 anonim válasza:
Együtt voltam valakivel, de szét mentünk egy hosszabb eltöltött idő után. Már sok éve nem vagyunk együtt, de tényleg depressziós lettem, hogy vége lett.
Az aki ma lett, azzal a lánnyal már nem tudnék együtt lenni. Nem csak nekem okozott sérelmeket a csaj, de másoknak is. Szerintem nem képes szerelemre.
Igazából ez miatt nem is vágyom már a boldogságra. Nem is kerestem senkit azóta sem.
3/3 anonim válasza:
Évekig. Viszonzatlan volt, de nem süllyedtem depresszióba, örömmel gondoltam arra, hogy él, megismerhettem. De inkább kerülöm, ha nem lehet semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!