Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira szerelmesek, hogy szinte fizikailag fájt?
Van, de inkább ilyen viszketegen vihorászva fel-alá rohangálós érzés, nem fájdalmas nem? :)
32/f
Az a b#ziknak való. Ha már elég faggyút választott ki a bőröm, belehempergek a jó kis fahamuba, aztán jöhet egy kis remeteszex(eső veri, nap szíja)... mmmhh...próbáld ki! :D
32/f
Nekem inkább az a felismerés okoz fizikai fájdalmat, hogy már régen egy pár lennék Álmaim Férfijával - amennyiben időben rájövök, mit kell tennem...
Jelenleg még mindig én vagyok Szíve Hölgye. Bizonytalan szegény, mert annyira Ridegnek, Megközelíthetetlennek látszom általában, hogy nekem kell "leomlasztanom a falakat".
Nem egyszerű helyzet, de sok-sok Türelemmel megoldható... (mindketten kompromisszumkészek vagyunk a magunk módján, ezt tudjuk egymásról.)
Dettó. Szinte szét feszít az érzés. Pedig még nem teljesen kölcsönös. Azt érzem nincs lehetetlen és bármit meg tudnék tenni. Eufóriában úszok egész nap :-D Vele kelek vele fekszek, a gondolataim csak körülötte forognak a szívem hevesebben ver mikor meg látom. Volt már barátnőm akit nagyon szerettem de ez most olyan másnak tűnik.
Szerelmes vagyok!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!