Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már olyan, hogy pár percen belül szerelmesek lettetek valakibe?
Nem. De első pillanatban el tudom dönteni hogy valaki vonzó e számomra vagy sem. De attól még nem leszek szerelmes kb 3-4 hónap kell.
25N
Van ilyen. ÉS valójában ez nem " első látásra" hanem leső találkozásra. Én is csak így voltam szerelmes egyébként.
-ÉS nekem sem tetszett előtte, csak miután megláttam élőben a viselkedését,meghallottam a hangját, nevetését stb. Ez nem puszta külsősnek szóló dolog, mert akkor előtte is tetszett volna.
Azt írták, hogy ez csak a köznyelvben "első látásra", valójában első cselekvések sorozata, minden apró infó amit az agyad befogad a másikról és az vonzalmat kelt benned, az idézi elő. Ez lehet bármilyen megnyilvánulása, egy nézés, mosoly, hozzád való viszonyulás összessége. Ez mind egyben, pláne, ha emlékeztet valakire a múltadból az illető, vagy olyan tulajdonságai vannak mint az egyik szülőnek.
Ilyenkor amit először érzünk, az rendkívül erős vonzalom, "belezúgás". Az igazi szerelem csak később kezdődik, amikor ez el tud mélyülni. Sok esetben csak félreértelmezzük a másikról alkotott képet, és van rá esély, hogy a valódi énje másmilyen. De az esély mindkettőre megvan. ( A kiábrándulásra kicsit nagyobb azt mondják, de nem kizárt, hogy ebből hosszú távon is beteljesült szerelem legyen, erre is vannak példák)
ma 08:09
Igen, ahogy irod, öt napja és 36 éve:))
Mondjuk ebből szerinted az öt nap a fontos:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!