Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már olyan, hogy pár percen belül szerelmesek lettetek valakibe?
Figyelt kérdés
Sokan okoskodnak, hogy ilyen nincs, mert jól meg kell ismerni a másikat. Nem tudom, náluk hogy megy. Előbb vonzódnak, majd egy hét után 10%-ban szerelmesek, két hónap után 50%-ban, stb.... Velem eddig csak egyik pillanatról a másikra történt úgy, hogy előtte nem is tetszett az illető igazán.2018. nov. 28. 07:43
12/23 anonim válasza:
Nem.
Az előfordult, hogy első pillantásra és néhány szó után nagyon erős vonzalmat érzelmeztem, de az nem szerelem, az később jött.
13/23 anonim válasza:
Szerelem első látásra. Első lépcső: Úúú de megszeretkezném, eszméletlenül jól néz ki. Második lépcsőfok, és ez a lényeg: Én is tetszem neki. Ennyi röviden.
Ha kimarad a második, akkor csak szimpla mindennapos esemény.
14/23 anonim válasza:
11-es vagyok. Úgy értettem, hogyha percek alatt szerelmes leszel, akkor nyilván 90%-ban nem a másik személyiségébe leszel az.
15/23 anonim válasza:
Van ilyen. Velem megtörtént. Nem telt percekbe sem, fülig szerelmes lettem a nőbe. :D (nem okozott csalódást azóta sem)
16/23 anonim válasza:
15-ös. Akkor mákod volt! Nem is kicsi.
17/23 anonim válasza:
Megláttam és valami furát ėreztem, amit soha addig és azóta sem, de akkor még ellenáltam és gyorsan elfelejtettem, aztán az élet ugy hozta, hogy többször találkoztunk véletlenül akkor már sejtettem a sors keze megtrėfál, nem lett jó vége :(, de ettöl függetlenül részemröl biztosan szerelem volt elsö látásra.
18/23 anonim válasza:
Itt ilyet kérdezni? Itt csak olyanok vannak, jól néz ki, dugjunk vele és majd kiderül.
19/23 anonim válasza:
Igen, de beletelt néhány hónapba, mire rájöttem. És természetesen a viszonzottság illúziója tette nehezen kiheverhetővé. Amúgy az a néhány hónap csak 2-3 találkozást jelentett és néhány mondatos beszélgetéseket. De amikor először volt alkalmunk hosszabban beszélgetni, úgy remegett a kezem, hogy el kellett rejtenem előle. Akkor már tudtam. És persze ő is. De csak szexre kellettem volna neki.
20/23 anonim válasza:
házasságban élek. egy buli alkalmával szóba elegyedtem egy valakivel.. aki elsőre nem vonzó.. ahogy közelembe jött egyszerűen vonzott magához.. nem tudtam irányítani ezt.. hajnalra, már totál oda voltam érte.. próbáltam nem szerelmes lenni, de újra találkoztunk és mégjobban egymásba habarodtunk.. azóta is együtt vagyunk( válunk).. és nagyon szerelmesek mindketten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!