Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolok rá ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok rá ha már nem vagyok belé szerelmes? F

Figyelt kérdés
Sokat gondolok egy lányra de már nem érzek iránta semmit,csak éreztem. Már több éve nem láttam,nem beszéltem vele. Miért gondolok rá sokat? Azon gondolkodom hogy most mit csinálhat,hogyan megy az élete.
2019. jan. 2. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes lehet már nem vagy, de közömbös se iránta.
2019. jan. 2. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert még szereted őt. A szerelem lehet hogy elmúlt de az iránta érzett szereteted megvan még, és a kettő nem ugyanaz. Van ilyen.
2019. jan. 2. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, abban az időben nagy hatással volt rád, és most valamilyen élmény felhozhatta benned az emlékeket.
2019. jan. 2. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
.
2019. jan. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!