Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja nem szerelmes, de a jelek mást mutatnak?
Ha azt mondja, hogy nem szerelmes, akkor higyj neki es nagyon sok csalodastol megkimeled magad.
A ferfiak nem nok, ok nem tesznek ugy, mintha...
#sajat tapasztalat
Kerdezo! Persze, tudom, nem rolad van szo, csak altalanossagban kerdezed mert nincs jobb dolgod karacsonykor a ferfi lelek rejtelmein agyalni.
HAHAHAHA
Az E/2 vagyis a te hasznalata meg altalanos alany is lehet=nyelvtani problemak talan?
Ha olyan dolgokat csinál, ami számodra annak a jele, az még nem jelenti azt, hogy szerelmes.
Ha megkérdezted róla, mert szóba került, és nyíltan kimondta, hogy nem az, akkor ezt vedd figyelembe. Ne keverd össze a kettőt.
Általánosságban én kedves vagyok másokkal. Több nő értette már félre ezt. Megdicsértem egyik haveromnak a barátnőjét, ráadásul úgy, hogy társasában voltunk. Semmi mást nem képzeltem bele, csak azt, hogy végre normális frizurája van (nyilván nem így, de előtte sosem tetszett). Pár évre rá meg visszahallottam, hogy mivel 2x megdicsértem az adott estén, akkor titokban rá vagyok kattanva. Nonszensz, ráadásul nem is az esetem.
Szóval ha valaki szeretget, olyan dolgokat csinálni ami imponál neked, de mellette elmondja, hogy NEM SZERELMES, akkor az nem szerelem.
(Kivéve ha nem rólad van szó, és egy társaságban lévő haverodról, akinek tetszik valaki, de nektek nem meri bevallani.. akkor ott lehet más a helyzet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!