Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki, aki tényleg szerelmes a párjába, saját bevallása szerint is jobban szeresse a legjobb barátját, mint őt?
A szerelem a kebelbéli szimpátia és az altesti gerjedelem, lelkesedés, rajongás, kíváncsiság sajátos elegye, mely segíti a kötődést egy másik emberhez, de ez még nem a szeretet, ahhoz már ismerni és kötődni kell.
-szerelmes vagyok a barátomba akivel 1 éve vagyunk együtt
-szeretem a barátomat, aki gyermekkorom óta a legjobb barátom
Egyértelmű, hogy jobban az utóbbit szeretem, de ez nem kell hogy degradáló jelentéssel bírjon az előbbire nézve, mivel ugyan annyi idő után bizonyára vele is így lehetek.
32/f
A barátság tovább tart általában, mint a szerelem. A legjobb barátaimat középiskolából ismerem, már most is több mint 10 éve és még mindig heti szinten beszélünk (4-5-en velem együtt) és havi szinten találkozunk, pedig már többen nem is egy városban lakunk. Ehhez képest a leghosszabb kapcsolatom 2,5 éves volt, a leghosszabb szerelem (ugyanezzel a csajjal) pedig legtovább olyan 2 évig tartott az életemben.
Ha majd családot akarok, gyerekeket, akkor nyilván fognak változni a prioritásaim, mert akkor valóban egy tartós dolgot ültetünk el remélhetőleg a gyerekek, család miatt, de addig nem nagyon.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!