Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szerelmes, mert külsőleg nem vonzódok a páromhoz de tökéletes minden másban akkor legjobb lenne szakítanom?
3 éve együtt élek a vőlegényemmel, imádom szeretem , egy tökéletes apa jelölt! Mikor megismerkedtünk egy szörnyű csalódáson mentem keresztü. Akkor rájöttem hogy nem számít a külső a belsőt nézzem elsősorban. Tudtam hogy ő olyan ember amilyen nekem kell. Minden tökéletes a kapcsolatunkban , tényleg apró hibát nem tudok mondani , mindenben melettem áll , szeret , gyereket akar , elakar venni, tapintatos , segìtőkész... nem is sorolom midnen megvan benne ami nekem kell.Tökéletes.A szex is működik közöttünk, előtte senkivel nem volt ilyen jó. De nem vagyok szerelmes , sajnos ebben szerintem a külseje gátol hogy az legyek. Nem csúnya ember , csak egyszerűen nem vonzódok a testéhez. Annyira nehéz ezt elmagyarazni. Ne kövezzetek meg érte. Tisztában van az érzéseimmel , persze nem iylen szókimondoan beszélek vele erről de tudja.
Megismertem valakit a munkahelyemen , nem nem vagyok szerelmes belé. De külsőleg már jobban megérint. Egy pár napja, kettesben maradtunk és bókolni kezdett , simogatni, és annyira jól esett, hogy hagytam magam. Megcsókolt. Iszonyat jó volt. Azóta mikor a párommal csókolózok vagy lefekszünk egymassal próbálom rávenni hogy hasonló mozdulatokat tegyen mert olyan jó és más volt vonzó nőnek éreztem melette magam.
Elfogom mondani hogy megcsaltam , de nem tudom mit közöljek vele még, a szakításon gondolkodom , nem tudom lebirok e élni így egy életet.
Mindenki azt mondja a szerelem elmúlik egy idő után , tehát sosem lehetek egy külsőleg és belsőleg tökéletes emberrel szerelmesen életem végéig. Akkor mégis lenne éttelme felborítanom az eddig kialakított életünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!