Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál idáig szerelmes?
Hány éves vagy? F/N ?
Te is emlékszel szinte mindenre?
Gyermekszerelem alt. suliban, viszonzatlan. Tini szerelem tinikent gimibe. Ebbol volt 3 eves kapcsolat.
Aztan a ferjembe 6 eve, es minden nap egyre jobban, es ez tobb mint szerelem.
Fhuj de nyalas vagyok, de ez van 😅😍
Úgy igazán meg soha nem voltam szerelmes. Fellángolást éreztem már nem is tartott sokáig kb 6 hónap utána meg is untam a kapcsolatot . Az egyik kapcsolatom egy evig tartott másik majdnem ketto. ( ketto kapcsolatom volt eddig) az a baj velem hogy az eleje tetszik amíg izgalmas érdekes nem ismerem a másikat az a flörtölős időszak van de utána megunom az egészet amint ki ismerem nem tudok mit kezdeni a monotonitással a megszokassal hamar megunom a másikat. Másik bajom nem merem magam átadni teljesen egy kapcsolatban nem tudom úgy igazán elengedni magam
N24
3*, ami inkább fellángolás volt, de tartósan, 1*, ami valódinak nèz ki.
36F
Én csak olyannal jártam, akit szerettem is. De így utólag már nem igazán értem, hogy mit szerettem bennük annyira, hogy járjak is velük, és ez nagyon szomorú. Mindegyikkel szoktam kommunikálni, ha keresnek (bár az egyik nemrég váratlanul meghalt, de addig vele is beszéltem.)
Utólag visszagondolva max 1 volt valóban szerelem a 4-ből, a többi csak szeretet. A legrövidebb 1 év volt, a leghosszabb 16 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!