Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányszor voltál idáig szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor voltál idáig szerelmes?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy? F/N ?

Te is emlékszel szinte mindenre?

2018. dec. 30. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Egyszer, ő lett a párom. Előtte is úgy gondoltam párszor, hogy az vagyok, pedig csak szexre kellett a nő. Ez csak akkor lett világos, mikor találkoztam a párommal.
2018. dec. 30. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
11: Hányok az ilyenektől, mint te. Őszinte részvétem a feleségednek.
2018. dec. 30. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Valószínű többször, hisz volt már néhány barátnőm. Azonban, hogy az egyik szavaival éljek "kimaxoltam" azokat a kapcsolatokat. Az érzések kihűltek... Így utólag pedig nehéz mérlegelni, hogy szerelem volt-e. Igazából magát a kifejezést kéne előtte objektívebbé tenni.

Egyre mondjuk mindenképp emlékszem. Az egyetlenre, ami beteljesületlen maradt. Talán az ő emléke is másként élne most bennem, ha kapcsolat lett volna belőle.

Az pedig, hogy emlékszem -e ? Hát néha magam is elképedek mennyi mindenre emlékszem a kapcsolataimból. Szóval mondhatni, igen. Az emlékezetesebb pillanatainka emlékszem.

30/F

2018. dec. 30. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Egyszer sem és ez így van jól. A szerelem azon drogosok játéka akiknek nem "fussa" komolyabbra.
2018. dec. 30. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
2x 27/N. A kezdeti időszakra nagyon elevenen emlékszem, a legapróbb kis gesztusokra, teljesen jelentéktelen mondatokra, pici részletekre, pedig az egyik már 11, a másik pedig lassan 8 éve volt. Az egyikből 3, a másikból 7 éves kapcsolat lett.
2018. dec. 30. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
ma 22:25 Egészségedre, de azért előbb keressél fel egy wc-t. Csúnya munka ha fel kell takaritani.
2018. dec. 30. 23:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak a férjembe. Emlékszem mindenre és folyamatosan gyártjuk az újabb emlékeket is. 😊 30N
2018. dec. 30. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

Sokszor éreztem szerelemnek érzéseket, volt, hogy kötődtem, volt, hogy fontos volt valaki. De úgy igazán, feltétel nélkül, évek múltán sem múló szerelmet csak kétszer éreztem életemben. Az elsőből nem lett párkapcsolat, de ha valaha felbukkant volna, hogy legyünk együtt, én mentem volna...

Aztán évek múlva, hogy elkerültünk egymás életéből, megtudtam, hogy meghalt. Nagyon fájt, hiába telt el rengeteg év...

A második, aki iránt hasonlóan érzek, aki már másfél éve kizárólagosságot élvez az életemben, és nemhogy múlna az érzés, de egyre mélyebben szeretem, ő a mostani párom. Nem érdekel más, elképzelni sem tudnám nélküle az életemet.

Rengeteg férfi volt az életemben, többek közt a gyerekeim apja is. Mostanra biztosan tudom, mi a különbség vonzalom, és szerelem között. Remélem, életem második nagy szerelme az utolsó lesz.

37/n

2018. dec. 31. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!