Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3év alatt nem lettem szerelmes a páromba, csak nagyon szeretem. Van rá esély, hogy ennyi idő után kialakuljon a szerelem?
Nincs, de a párkapcsolat nem is a szerelemről szól!
Arról, hogy szereted, tiszteled, elfogadod.
"3-as:
Nincs, de a párkapcsolat nem is a szerelemről szól!
Arról, hogy szereted, tiszteled, elfogadod."
Én a szomszédomat is szeretem, mert nagyon jó ember, tisztelem is azért amit csinál és amit elért, és el is fogadom olyannak amilyen. Akkor jöjjek össze vele?!
Én inkább azt a nőt választottam, aki úgy felkeltette az érdeklődésemet, hogy szinte minden időmet vele tölteném. Minden közösen eltöltött másodpercét élveztem az a társaságának, aki iránt megtennék mindent, és akit úgy érzem, hogy kívülről-belülről ismer.
De lehet maradnom kellett volna a szomszédnál.. kár, pedig nem az esetem, ráadásul férfi is, én meg heteró vagyok.
Kezdjük ott, hogy szerelem nélkül nem kéne senkivel összejönni, pláne nem a "párodnak" nevezni.
Ő tudja, hogy nem vagy szerelmes, vagy 3 éven át az arcába hazudtál?
5-ös voltam.
Reménykedhetsz, de ebből illetve már vele nem fog szerelem kialakulni.
Az elején lehet, hogy éreztél valamit, amit mondhatsz szerelemnek, de vele csak ennyi alakult ki.
Igen, pár hónap után még kialakulhat, ha jobban megismered, és egyre jobban szimpatikussá válik.. de nálatok 3 év telt el, nem 3 hónap, érted?
3 év alatt azért nem kis mértékben meg tudod ismerni a másikat, persze meglepetés érhet... de azért a ismerkedési fázis szerintem bőven kimerül egy jó fél év alatt.
Én az ismerkedés alatt kezdtem belehabarodni a nőbe, majd tényleg egy pár hónap telt el, mire totál belezúgtam, de ez a mai napig nem változott.
Szóval szerintem ha 3 év alatt nem "estél" bele, akkor ezt már várhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!