Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki akkorát csalódik valakiben, hogy idegösszeomlást kap? F

Figyelt kérdés
Úgy érzem elveszítettem az igazit,hogy már nincs esélyem nála. A viselkedéséből is látszik,tudom,hogy nem ártatlanul ilyen velem,de már idegösszeomlást kaptam(Nem csak miatta,ő csak egy betelt a pohár volt),és egyszerűen nem bírom az életet. Bár lenne valami időgép,valami amivel visszafordítható a folyamat. Valami,ami segíthet,de már semmi sem segíthet. Az alkoholba menekülök,így "könnyebb" elviselni ezt a borzasztó rossz állapotot.
2018. dec. 31. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igyál egy kis alkoholt mértékkel és kapcsold ki a gondolataid.
2018. dec. 31. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne hogy sikerült. Megcsaltad? Őt tartod az igazinak szóval nem hiszem. Azt azért ne felejtsd el hogy az az ő álláspontja. A bűntudatkeltés és a felelősség áthárìtása az elmebetegek fő fegyvere. Gondold végig logikusan a történteket. Akkor lehet tisztábban fogsz látni.

Van rá esély, hogy összeomlasz de igazából elég kicsi. Az gyakoribb hogy a kezdeti szakaszban ìgy érzed, de nem valószínű hogy tényleg megtörténik. Kitartás.

N

2018. dec. 31. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne, ne ne...

Ennél sokkal rosszabb dolgokat is túlélünk.

2018. dec. 31. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb pofonok is fognak érni az életben, eszembe nem jutna ilyen miatt a piához nyúlni...
2018. dec. 31. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mikor szakítottatok?
2018. dec. 31. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha itt irogatsz, nincs idegösszeroppanásod.

Nekem már volt, szóval tuti neked nincs.

Van az az élethelyzet, kilátástalanság, de egy szimpla szakítás nem az.

Inkább depressziód van.

2019. jan. 1. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne meneküljbaz alkoholba, mert csak mégnagyobb gödröt ásol magad alatt, amiből mégnehezebb lesz kimászni!!!

Lazits, ennyit nem ér meg az egész, hogy magadat tönkre tedd "miatta". Zárj ki mindent, őt is. Aztán nézd meg milyen lehetőségeid vannak nélküle is, amivel tudod élvezni az életet (és nem halsz bele :D)

2019. jan. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!