Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lehet bízni valakiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet bízni valakiben, ha netről ismered? Vannak olyan párok, akik neten ismerkedtek meg és mai napig együtt vannak? Ha igen hogy történt?

Figyelt kérdés

2018. jan. 16. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet bízni, igen, de nem akárkiben. Hónapok ismerkedése kellett hozzá.

Annak idején a barátnőim 95%-át így ismertem meg. Tehát a válasz pozitív, de résen kell lenni mindenképpen.

2018. jan. 16. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha hónapok óta együtt vagytok,és ezt ki is mondtátok,ennek ellenére feljárogat társkeresőre,én azért óvatos lennék.Illetve mindenképp indíts bizalommal,mint bárki másnál,de azért a szemed legyen a pályán! ;-)
2018. jan. 16. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Jnincs rá garancia sajnos senkinél, mégha legjobb barátod mutat be valakinek, arra se.

A bizalmat meg kell előlegezni, meg kell nyílnunk a másiknak. Aztán vagy beváltja a hozzá fűzött reményeket, vag nem... :)

2018. jan. 16. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Neten ismertem meg a párom, lassan három éve együtt vagyunk. Mindenben őszinték vagyunk egymással és maximálisan bízom benne.

A szép sztorihoz az is hozzátartozik, hogy az első párom is neten ismertem meg, nagyon gusztustalan módon átvert, nagyon sokára jutottam rajta túl, lelkileg teljesen kihasznált és hónapokig pszichológushoz jártam miatta.

2018. jan. 16. 19:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm szépen.

Szóval jobb először kiismerni a másikat majd utána találkozni.

2018. jan. 16. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egy fórumon ismertem meg. Nagyon sokáig beszélgettünk, aztán össze jöttünk. Azóta is együtt vagyunk, 6 éve.
2018. jan. 16. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Netest most így hirtelen nem tudok, de régen ugyanez volt az újságok álláskereső rovata, a szüleim azon keresztül ismerkedtek meg, és 35 éve házasok. Persze konfliktusok vannak, de az minden kapcsolatban van. Az a lényeg, hogy meg tudják oldani. Nem azt mondom, hogy nem szabad válni, mert van, amikor csak az a megoldás, de a szüleimnek bejött ez a társkeresési mód.
2018. jan. 16. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk patthelyzet volt. Félévig csak ismerkedtünk neten, mert nem tudtunk találkozót összehozni.

Aztán találkoztunk, és utána öt hónapig háromhetente ingáztunk, hogy pár napot együtt lehessünk.

Majd picivel több mint egy éve kiköltöztem hozzá.

Azóta is minden rendben, szeretünk együtt élni, becsüjük egymást, és közös jövőt tervezünk.

28n

2018. jan. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!