Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetnék szerelmessé egy nőcsábász pasit? Én 21 ő 24, mindketten Budapestiek
Egy nőcsábásszal csak egyszeri alkalom? Ugyan már! Főleg, ha Te meg akarod magadnak fogni... Sorozatban fogtok szexelni, mint géppuskatűz! Aztán otthagy, mert akadt egy új, számára még ismeretlen nő...
Ha a rosszabb eset áll be, akkor az előző nőcskéitől megfertőz... Ajjaj...!
Hát eszed kb. annyi van amennyi látszik. Megbeszéled egy sráccal akit még soha nem láttál, hogy megdughat, és várod hogy utólag belédszeressen? Amit akar, azt meg fogja kapni így is! Honnan tudod hogy jóképű, ha még nem találkoztál vele? A "barátság extrákkal" a QA finomabb kifejezése!
Elérhetetlen, amikor látatlanban megigérted hogy megkefélhet? Orvossal nézesd meg magad! :)
Ha kérdezni kell, akkor nem fog menni.
Az ilyesmi dolgok úgy maguktól szoktak jönni, ha az a másik jól érzi magát a közeledben.
Jó, vannak akik jól manipulálnak, és se perc alatt el tudják érni, hogy bolonduljon értük az a másik, de az meg egy született "tehetség", vagy inkább jellemvonás, nem olyan, amire itt (vagy máshol) meg lehetne tudni a tuti receptet.
Esetleg az emberismeretet lehet fejleszteni, ami segíthet,de az is évek, és akárhonnan nézzük, ez még mindig manipuláció, hosszútávon nem korrekt, és nem a boldog, tartós kapcsolatok (nem csak szerelmi értelemben) alapköve.
Ebből annyi lesz, ami meg lett dumálva: egyszeri szex egy idegennel, egy szia után, és mindenki megy tovább.
Időd nem lesz, hogy érzelmek kialakuljanak.
Egy pasi sose fog beleszeretni abba, akit ennyire könnyen megkap.
Ha nem jön zsigerből az, hogy a pasi azt gondolja hú de klassz őt megtartom, akkor felesleges minden próbálkozás. Nincs rosszabb mikor valaki igyekszik. Én nő vagyok így pasiban tapasztaltam meg. Meg akart felelni, és állandóan azon a véleményen volt mint én. Jesszusom menekülééééés.
Legyél önmagad, add azt aki vagy. Az egyéniség tapasztalatom szerint mindig tarol ;).
Minden csaj azt hiszi hogy majd ő megfogja az ilyen pasit.
Aztán majd jössz sírni, hogy minden férfi mocsok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!