Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábász pasik mindig az olyan lányokba szeretnek bele akik nem olyanok mint az eddigiek? Vagy csak a filmekben van így?
Én még nem láttam olyan filmet abibe egy nőcsábász fiú egy rossz kislányba lesz szerelmes.
Viszont olyat igen sőt csak olyat láttam amibe az ilyen fiúk olyab lányba szeretnek bele akik azoknak az ellenkezője akik eddig voltak....
Pl visszahúzódó, szép de mégis szerény, nem beszél csúnyán, rendes , nem adja magát oda egyből
Ez mennyire igaz a valo életben?
Ez érdekes dolog, arról tudok beszélni, hogy ez nálam hogyan történt.
Nálam a nőzések kezdetek kezdetén majdnem mindegy volt, milyen a lány... Aztán mikor belejöttem, azaz volt olyan, hogy egy nap alatt 3 lánnyal is kavartam de heti legalább 1-el akkor már kezdett kialakulni egy kép bennem az egészről, arról valójában mit is gondolok. Akkor jöttem rá, hogy nem tudom ezeket értékelni, szeretek küzdeni egy lányért. Így is lett, egy tipikusan jókislányba lettem szerelmes (akkor még jó kislány volt ;) ) és azóta is együtt vagyunk több, mint egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!