Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok a fiúkban, mi az ami elsődleges fontosságú, mi az amitszeretnek hallani?
Az első arra gondolt szerintem, hogy nem egy csóró senki vagy hanem egy befolyásos, gazdag nagyfőnök.
..és sajnos ez sok lányra, még a "normálisakra" is igaz.
kisugárzás, személyiség, arc, ápoltság, mozgás(előny, ha tud táncolni és megnézem a járását), hang(szín/hordozás), test, magasság (nem szeretem, ha valaki túl magas, mert én alacsony vagyok), másokkal való viselkedés
Ezek a lényegesek és ilyen sorrendben.
Tulajdonságoknál fontos, hogy kitartó legyen, mert én nehezen nyílok meg másoknak. Legyen őszinte. Lelkesedjen dolgokért (és értem :$). Szeresse a macskákat, hisz én is nagyon szeretem őket.->jó lenne, ha az ízlésvilágunk, életfelfogásunk hasonló lenne.
Van egy olyan érzésem, hogy a tini párkapcsoltok részben a „lányoknak mi fontos egy fiúban?” kérdésekre mindig ugyanaz a tíz-tizenöt ember válaszol. Ezek között biztosan van, aki már párkapcsolatban él, csak leírta a véleményét, hogy segítse a kérdezőt. Valaki úgy néz ki, vagy úgy viselkedik, hogy a panaszkodó úriember hozzá sem szólna. Valaki szerelmes már egy fiúba, ezért nincs esélyed.
6-os vagyok.
Persze a pènz is számít valamennyit de nálam pl nem befolyásolja nagyon a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!