Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simán lehetsz kisnyomiból igazi nőcsábász, akkor miért nem hiszed el? Miért félnek sokan attól, hogy becsajozzanak? 😔😞😟
Én se félek már, bár eddig vérbeli szerelem párti voltam, de TUDATRA ébredtem sokakkal ellentétben és már nem ügy becserkészni a kívánt vadat.
Jobb öltözködés ami nem tucat, szelíden kell a lányokat megközelíteni, óvszert táskájukba csúsztatni meg beadni 1-2 sztorit arról, hogy előző csajunk ütött vert minket...legalábbis enyém tényleg ütött...
MONDJUK úgy összetörte még szemüvegemet is a vadja...
Többé ez nem kellett, változtatni kellett.
Más miért nem képes egy kis önakaratot venni magára és férfivá válni?
25-30-as csajokat be lehet vonzani.
Mamákat is😉😊
Josh?
Amugy meg , nekem pld nem kell baratno igy minek tegyek erte, nem tagadom a legtobb not lenézem szoval jöhetnek a valaszok hogy jobb is ha nem közelítem meg oket de ha akarnám ugyis lenne valakim mert tisztaban vagyok vele hogy nem vagyok bányarém csak annyira erdektelenne valtak a szememben es unalmassa hogy nem erzem szükségét, ha majd lesz egy különleges lany akkor talan teszek a dologert de az olyan meg ritka :/
Kösz amugy a monológot.
Ha különleges akkor arra várni kell ebben igazad van😉
De en nem bírtam....
Vagyis túl sokáig vártam.
Minden jó csajt meg nem lehet körbeismerni.
Most ez van.
Becserkészem ami épp jön azt szeva😂
Nem sokat valtoztal :D ne vegyetek komolyan.
3-as voltam
Pont hogy változtam.
Felnőttem a csajozáshoz.
Több mint a semmi😉
Hat...sztem nem tul jo ha allandoan csak valtogatod
Sztem ezt is komolyan kellene venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!