Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simán lehetsz kisnyomiból igazi nőcsábász, akkor miért nem hiszed el? Miért félnek sokan attól, hogy becsajozzanak? 😔😞😟
Figyelt kérdés
Én se félek már, bár eddig vérbeli szerelem párti voltam, de TUDATRA ébredtem sokakkal ellentétben és már nem ügy becserkészni a kívánt vadat.
Jobb öltözködés ami nem tucat, szelíden kell a lányokat megközelíteni, óvszert táskájukba csúsztatni meg beadni 1-2 sztorit arról, hogy előző csajunk ütött vert minket...legalábbis enyém tényleg ütött...
MONDJUK úgy összetörte még szemüvegemet is a vadja...
Többé ez nem kellett, változtatni kellett.
Más miért nem képes egy kis önakaratot venni magára és férfivá válni?
25-30-as csajokat be lehet vonzani.
Mamákat is😉😊
2017. aug. 24. 20:12
21/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem felnoves mar megbocsass :D a felnoves inkabb abban teljesul, h ezzel leallsz es egynel maradsz, megteremted a biztonsagos hatteret es csaladot alapitasu. De lehet csak en vagyok ilyen bunko, hogy ebben gondolkodok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!