Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Simán lehetsz kisnyomiból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simán lehetsz kisnyomiból igazi nőcsábász, akkor miért nem hiszed el? Miért félnek sokan attól, hogy becsajozzanak? 😔😞😟

Figyelt kérdés

Én se félek már, bár eddig vérbeli szerelem párti voltam, de TUDATRA ébredtem sokakkal ellentétben és már nem ügy becserkészni a kívánt vadat.

Jobb öltözködés ami nem tucat, szelíden kell a lányokat megközelíteni, óvszert táskájukba csúsztatni meg beadni 1-2 sztorit arról, hogy előző csajunk ütött vert minket...legalábbis enyém tényleg ütött...

MONDJUK úgy összetörte még szemüvegemet is a vadja...

Többé ez nem kellett, változtatni kellett.

Más miért nem képes egy kis önakaratot venni magára és férfivá válni?

25-30-as csajokat be lehet vonzani.

Mamákat is😉😊

2017. aug. 24. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amugy tobbet tudok mint gondolnád: D habar a memoriam nem a régi de ha minden igaz a Beni nev is megallja a helyet ha megkene szolitanalak, habar lehet erre mar hulyen emlekszem, na mindegy nem fedem fel kilétem :D
2017. aug. 24. 20:31
 12/21 A kérdező kommentje:

Hosszú evekigg komolyan vettem...betegesen már....

1 csajt akartam egy életre...ott indul a lejtmenetem😍

Aztán nezd hova jutottam.

Minden penzem elszedik ráadásul....meg hotelt is fizettem itt már😂

2017. aug. 24. 20:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen igen Benjamin masodik nevem😉

Talált😉

2017. aug. 24. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Mindjárt felcsapok mentalistanak :') érzek egy K betut a kozeli multban volt valami baleset.. Nah jo nem ezek mar nen komoly szavak :D de a nyulakat meg előhúzom a kalapbol.
2017. aug. 24. 20:39
 15/21 A kérdező kommentje:

Nen ne meg megtalálnak engem itt-ott!!!

Nem gyözöm tiltani őket amugysem!!!

Egyik nap ráadasul sulus barátnő becsengetett:

-Szoljon rá "anyukám neve itt" mert teljesen elvadult!

😂

Deentalistának profi vagy, emlékszem ám rád én is😊

2017. aug. 24. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi a fene.
2017. aug. 24. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy dr csernus könyv utánn bárki tud 😂
2017. aug. 24. 21:56
 18/21 anonim ***** válasza:

"25-30-as csajokat be lehet vonzani.

Mamákat is😉😊"

Hogy jött neked ez a mama téma? :)

Amit te csinálsz, az csak érzelmek nélküli színjáték.

Azok akik képtelenek a valódi érzelmekkel megbírkózni, valódi kapcsolatot kialakítani, ilyenekbe menekülnek.

Tiszteletre méltó az egód, de te nem férfivá váltál, hanem egy kisgyerekké, aki az érzéketlen szexbe menekül mert valódi szerelmet nem tud kialakítani.

És tudod, nem attól leszel férfi, ha megdugsz sok nőt. Ezt csak ilyen sulis stréber szűz lúzerek szokták gondolni, akik nem értek még nőkhöz, és amikor egyhez hozzáérnek akkor elszáll az agyuk, hogy ők mekkora kemények.

2017. aug. 24. 22:44
 19/21 anonim ***** válasza:
és tini párkapcsolatba válaszolók miért akarnának 30 évesekkel ismerkedni? Igaz, anyuddal jól kijönnének biztos xD
2017. aug. 25. 06:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet azért félnek sokan a csajozástól mert ők érzelmet is bele akarnak vinni ebbe az egészbe, és nem bugyiból bugyiba ugrálni...

Te amiatt a trauma miatt, amit az exed csinált, hogy ütött vert elvesztetted a tiszteletedet a női nem iránt, és trófeákként tekintesz minden nőre/lányra? Csinálhatod ezt. De lehet én egy kis fiatal csitri vagyok, de szerintem attól férfi a férfi hogy tiszteletet parancsol, és tisztel. Nem csak trófeákat gyűjt. És így lesz időskorára egy boldog, teljes családja.

"Tudatra" ébredtél? "Nem ügy becserkészni a kívánt vadat"? Lehet jóval fiatalabb vagyok... De szerintem érdemes átgondolni még ezeket a gondolatokat.

16/L

2017. aug. 25. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!